Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pregovori s EU
Povratak na članak

Hrvatska pod "prikrivenim monitoringom" bez sankcija

Austrijski Die Presse navodi da Francuska, Nizozemska i V. Britanija, koje koče hrvatski put u EU, moraju priznati da se Hrvatsku mnogo strože provjerava od zemalja koje su prethodno ušle u ovu europsku integraciju

Komentari 12

TJ
TataEU-Janez
14:03 25.05.2011.

Brat Croat Uvažavam tvoje mišljenje uz jednu opasku da je mišljenja kao i analni otvor.svi ga imamo!

VL
OB
-obrisani-
12:22 25.05.2011.

Hrvatska pod \"prikrivenim monitoringom\" bez sankcija Bez obzira što je tako nešto bilo više nego očekivano od Francuske, zatim ocvale degenerirane incestuozne imperije Britanije (koju se danas greškom naziva “Velika”) i njihovih pederskih uguzaka od Nizozemaca, trebalo bi utvrditi kolikoo su za tako nešto zaslužne sa svojim lobiranjem da se RH-oj uvede monitoring, aktivistice nevladinih udruga i to Teršelićka iz “Dokumente” i REKOM-a u nastajanju, zatim Sarnavaka iz BaBe i balava Berkovićka iz GONG-a. I zašto se te frustrirane koze ne procesuiraju, za što ima sasvim dovoljno zakonskih temelja, jer svojim štetnim i imbecilnim djelovanjem i postojanjem rade direktno protiv interesa RH, kao da nam nije dosta štete koju državi nanosi trenutni Predsjednik i njegova Partija, potpomognuti HNS-om i IDS-om, pa čak i onioh Hreljom, jr. umirovljenikom?

VL
OB
-obrisani-
12:34 25.05.2011.

Milijoni Stranaca zive u EU bez prava i sam sam zivio u EU i bio sam uvijek trecerazredni stanovnik EU-e::::.. o cemu oni to pricaju.......odite u EU kao stranac uvjerite se;heheeheheehheh

VL
TJ
TataEU-Janez
12:58 25.05.2011.

munija Pa i mi Slovenci smo drugorazredni građani Unije...to je evidentna činjenica da i nas nitko od velikih ne prima za ozbiljno!Uzalud što se slovenski političari trse.patuljci će uvijek ostati patuljci i kad se popnu na najveći vrh!

VL
DO
dobritza
13:01 25.05.2011.

koja glupost optuzivati nevladine organizacije za nase puzanje prema uniji. usporava nas nasa vlastita bahatost i to sto je tudjman zasadio sjeme mrznje u ovu tak i tak sjebanu zemljicu na rubu panonskog blata. kad je rekao da \"hrvatski vojnik ne moze pociniti zlocin\" jasno je dao do znanja da ga ni najmanje ne zanima sto i kako smo radili na terenu. a to malo teze prolazi izvan granica liepe nase. nemojte mi sad kenjkati o amrici, afganistanu i iraku. i budala zna da za amerikance vrijede druga pravila. kad pojedemo puno spinata i budemo veliki ko Obama onda bumo se i mi busali u prsa junacka i mogli bumo kalti kog hocemo i kolko hocemo i niko nam nist ne bu mogel. ali do tog stadija blazenstva se molim jos strpite i shvatite da svoje zlocine moramo procesuirati. zbog nas samih.

VL
DO
dobritza
13:03 25.05.2011.

25.05.2011. u 13:01h dobritza je napisao/la: ispravljam tipfelere-gelere :-) : koja glupost optuzivati nevladine organizacije za nase puzanje prema uniji. usporava nas nasa vlastita bahatost i to sto je tudjman zasadio sjeme mrznje u ovu tak i tak sjebanu zemljicuu na rubu panonskog blata. kad je rekao da \"hrvatski vojnik ne moze pociniti zlocin\" jasno je dao do znanja da ga ni najmanje ne zanima sto i kako smo radili na terenu. a to malo teze prolazi izvan granica liepe nase. nemojte mi sad kenjkati o americi, afganistanu i iraku. i budala zna da za amerikance vrijede druga pravila. kad pojedemo puno spinata i budemo veliki ko Obama onda bumo se i mi busali u prsa junacka i mogli bumo klati kog hocemo i kolko hocemo i niko nam nist ne bu mogel. ali do tog stadija blazenstva se molim jos strpite i shvatite da svoje zlocine moramo procesuirati. zbog nas samih.

VL
BR
BratCroat
13:11 25.05.2011.

25.05.2011. u 12:58h TataEU-Janez je napisao/la: munija Pa i mi Slovenci smo drugorazredni građani Unije...to je evidentna činjenica da i nas nitko od velikih ne prima za ozbiljno!Uzalud što se slovenski političari trse.patuljci će uvijek ostati patuljci i kad see popnu na najveći vrh! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Ipak jer bolje biti među poslednjima u gradu (EU), nego drugi na selu (Rvacka iza Srbije). Rvacka je patuljak prema Sloveniji po gospodarstvu a i po srcu ljudi.

VL
OB
-obrisani-
13:50 25.05.2011.

25.05.2011. u 13:03h dobritza je napisao/la: 25.05.2011. u 13:01h dobritza je napisao/la: ispravljam tipfelere-gelere :-) : .................... A da pokušaš ispraviti nakaradne idiotske stavove, jer su upravo ti stavovi rezultat ljevičarske demagogije i laprdanja nevladinih udruga, jer je teško razlučititi tko se više trsti srati protiv Hrvatske, a onda sve to likovi bez sposobnosti razmišljanja i zajključivanja uzimaju zdravo za gotovo, jer je tako lakše s obzirom na teškoće koje razmišljanje i zaključivanje izaziva, a kamoli još i traženje podataka sa više strana.

VL
OB
-obrisani-
14:36 25.05.2011.

25.05.2011. u 12:58h TataEU-Janez je napisao/la: Pa i mi Slovenci smo drugorazredni građani Unije... tata ako se ti kao takav osječaš dok kao čefur i novi građan te ponosne male zemlje ćistiš WC školjku u javnom zahodu nemoj te frustracijee prenositi na cijeli EU narod jer kad njihov lider Borut Pahor kaže stop onda se zna da neki uz EU granicu prestanu pazati i stoje na mjestu više od godine dana..

VL
DO
dobritza
14:54 25.05.2011.

25.05.2011. u 13:50h Demokrat. je napisao/la: 25.05.2011. u 13:03h dobritza je napisao/la: 25.05.2011. u 13:01h dobritza je napisao/la: ispravljam tipfelere-gelere :-) : .................... A da pokušaš ispraviti nakaradne idiotske stavove, jer su upravo ti stavovi rezultat ljevičarske demagogije i laprdanjaja nevladinih udruga, jer je teško razlučiti tko se više trsti srati protiv Hrvatske, a onda sve to likovi bez sposobnosti razmišljanja i zajključivanja uzimaju zdravo za gotovo, jer je tako lakše s obzirom na teškoće koje razmišljanje i zaključivanje izaziva, a kamoli još i traženje podataka sa više strana. e to necemo ispravljati! ti sumom ja drumom al pravo na misljenje imam i ti ga ne dam!

VL
OB
-obrisani-
15:03 25.05.2011.

gospodo rvati,taj monitoring je trebao biti još 1945 pa se nebi glupirali opet sa crnim kapicama i inim znamenjem,kao i pesmicama o jasenovcu,gradiškoj staroj i sličnima..a tomson bi bio na baušteli u frankfurtu....ante u francuskom zatvoru a franjo na čelu fk partizan

VL
OB
-obrisani-
20:14 25.05.2011.

Mi Janezi imamao više sreče nego pameti. Kad smo ušli u EU šlepali smo se za guzu ostalim istočno evropskim državama. Svijet nebi nas nikad priznao kao državu, da se tada nismo hrvatskoj uhvatili za rep, i zajedno nas svijet priznao. Mora, i imena Slovenija nebi nikada imali da nam tovariš Tito nije dao, da nije bilo njega mi bi još danas bili bečki konjušarji i čistači njihovih konjušnica....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.