Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istraživanje MIPEX
Povratak na članak

Hrvatska po imigracijskim politikama u društvu Srbije i BiH

Nekoliko je stvari koje su imigrantima u Hrvatskoj uskraćene, a od temeljnih mogućnosti valja izdvojiti nepostojanje ciljane državne potpore za pronalaženja posla, za unapređenje obrazovanja školske djece i za političku participaciju

Komentari 4

KA
kafka
22:30 15.04.2014.

"nepostojanje ciljane državne potpore za pronalaženja posla" za imigrante.!?? Tko je tu blesav nema je ni za postojeće stanovništvo koje posao masovno traži u drugim zemljama. . . . . . . . . . . . ... Postojanje ciljaneane državne potpore za pronalaženja posla imigranata je smisleno u zemljama koje traže u imigrantima novu jeftiniju radnu snagu a to su zemlje u koje se Hrvati iseljavaju.

VL
DU
Deleted user
19:30 15.04.2014.

Pa mi nasim ljudima iz diaspore ne zelimo povratak u Hrvatsku!! Sramotna!

VL
UN
unbekant
22:01 15.04.2014.

A tko bih uopce zelijo se vratiti u ovu nasu jadnu blatnjavu kaljuzu,zvana hrvatska'???????????

VL
Avatar billybull
billybull
20:32 10.05.2014.

normalno da nema potpore za pronalazenje posla, jer I sami imamo katastrofalan postotak nezaposlenih...taman sada da pored nasih inzinjera na burzi zaposljavamo polupismene strance...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.