Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SDP-ovi europarlamentarci
Povratak na članak

'Hrvatska očekuje mnogo od reforme poljoprivrede'

Računamo na pozitivne učinke od smanjivanja isplata velikim gospodarstvima za iznose više od 150 tisuća eura, poručuju SDP-ovi europarlamentarci

Komentari 3

DZ
Daniel.ZG
13:36 17.12.2013.

reforme poljoprivrede??? nema u nas poljoprivrede. kakve su ovo budalaštine. prije neki dan gledam prilog o Zvečevu, proizvode čokolade i izvoze u englesku. čokolade prave od uvoznog mlijeka, uvoznog lješnjaka, uvoznog badema, uvoznog kakaovca, isto tako, tvornica iz dalmacije proizvodivodi pršute, ali svinjski but uvoze iz bugarske.

VL
Avatar Hr98
Hr98
17:51 17.12.2013.

Reformirat se moze jedino ono sto postoji, jedina opcija je da se podijele poticaji za todoriceve firme i to se nazove reforma poljoprivrede

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.