Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najbolji u regiji
Povratak na članak

Hrvatska na visokom 11. mjestu po pravima gej osoba u Europi

Kada se pogledaju države regije, Hrvatska je daleko ispred svih – Mađarska je na 19., Slovenija na 20., Crna Gora na 21., BiH na 25, a Srbija je najgora na 28. mjestu.

Komentari 36

Avatar babas
babas
14:11 19.05.2017.

Hrvatska je uložila ogroman novac u promicanje homoseksualnosti i gej parade. Rezultat se najbolje vidi ljeti na peder plažama,,broj homoseksualaca se višestruko povecao. Bar po nečem smo među vodećima u Europi,šteta što homići ne rađaju,zato smo po natalitetu na samom dnu.

VL
BL
bljak007
14:29 19.05.2017.

Sramota ljudskog roda.

VL
TA
tamaris
15:11 19.05.2017.

Kaj se ne smije ni spomenuti Hod za život da ti komentar ne bude izbrisan ili?

VL
DU
Deleted user
20:07 19.05.2017.

Briga me za njihova prava kao što je i njih briga za prava ostalih obespravljenih u Hrvatskoj. Briga njih za nezaposlene, za ljude koji rade, a plaće ne dobivaju, za prava umirovljenika koji kopaju po kantama, briga ih za zlostavljanuu djecu, zlostavljane žene i za mlade koji odlaze trbuhom za kruhom tražiti posao po Europi. Za to sve ih nisam vidio da protestiraju ili rade parade, njih je jedino briga kao što su mnogo puta dokazali samo za njihovu stražnjicu, jer da imaju pravih problema u životu i da preživljavaju od plaće do plaće ne bi nas zamarali svojim sra....

VL
TE
Televizor
17:05 19.05.2017.

Ako smo tako visoko, mogli bi nas prestat maltretirat s gej paradama i medijsko-aktivističkim akcijama.

VL
BA
bakulušić
19:59 19.05.2017.

Hrvatska je čudnovata zemlja. Prva u svijetu koja je osuđivala i progonila svoje branitelje, prva u svijetu koja je generale svoje pobjedničke vojske isporučivala "čudnim ljudim čudnog imena", prva u svijetu koja je svoje arhive otvorila medijima i špijunima drugih zemalja, prva u svijetu u kojoj "demokršćani" donose i potpisuju protu kršćanske zakone, prva u svijetu gdje predsjednik svjedoči protiv vlastitog naroda i vlastite države, prva u svijetu u kojoj predsjednik viđa ustaše na ulici a zna dobro da su svi pobijeni, prva u svijetu u kojoj vladaju mediji i nevladine udruge, prva u svijetu u kojoj se predsjednik vlade i predsjednik države svake godine moraju ograđivati ili odricati države koja je postojala prije sedamdeset godina, prva u svijetu u kojoj još uvijek postoje "fašizam" i "antifašizam", prva u svijetu gdje nacionalne manjine imaju dvostruko pravo glasa i kroje sastav hrvatske vlade, prva u svijetu u kojoj, unatoč ustavnoj odredbi, mediji i "javnost" istospolnu zajednicu nazivaju brakom, prva u svijetu po izluđenosti i dezorjentiranosti naroda, prva u svijetu...do sutra bih mogao nabrajati...

VL
IV
Ivana2309
13:34 19.05.2017.

nazalost

VL
Avatar Robinzon
Robinzon
16:43 19.05.2017.

Mene interesira kako homoseksualnost, kao prirodna odrednica, može biti seksualna orjentacija.Ako se je netko rodio sa tom predispozicijomda bude homoseksualac, onda to nije njegova slobodna volja, odnosno njegova orjentacija.Nije čovjeku njegova orjentacija ako se je rodio grbav.

VL
DU
Deleted user
18:22 19.05.2017.

Tja, kaj se more, Tu ti se , dušica moja draga, zbiljam ne more nikaj, kajti, eto, u "regiji" postadosno prvi po "gejovijadama" svih vrsta, zbog čega se arhitekti kulture smrti tope od miline i nose nas na rukama tepajući nam nevjerojatne ljudskopravne bajke ali zato gordo i ponosno držimo posljednje mjesto po natalitetu te pljujemo po kulturi života kao nekad najzagriženiji skojevci po buržoaziji. Štno bi rekli zlobnici, ideoloških mistifikacija Hrvatima nikad dosta. BItno je da smo mi bezrezervno na ideološki ispravnoj liniji, a koga još briga za tamo nekakvo gospodarstvo i slične trice i kučine.

VL
ST
stefj
18:16 19.05.2017.

Kad političari ne mogu kupiti glasače dobrim gospodarstvom, onda se kupuju razne interesne skupine pravima i privilegijama. Hrvatska je jako dobar primjer, gdje gospodarski tonemo, prestigla nas je jedna Rumunjska, ali su zato manjinska prava među najvišima u EU i na svijetu...

VL
DU
Deleted user
22:42 19.05.2017.

mladi bračni par dolazi kod ginekologa jer već godinama ne mogu dobiti dijete ... doktor uzima papire pogleda ih ispod oka pa reče : " dečki vi to mene za.......e ?

VL
DU
Deleted user
22:34 19.05.2017.

Osim po temperaturama zraka, i po broju clanaka o pederima vidi se da ide ljeto.

VL
EL
elkomadante
16:19 19.05.2017.

koliko ih ima u onoj dvorani gdje ih stane kojih 150?

VL
DU
Deleted user
22:57 19.05.2017.

šta je tu čudno,kad nam državu vode pederčine ?! poslije tuđmana nismo imali normalnog predsjednika.hvala Bogu da imamo normalnu predsjednicu.jedino što me veseli je da će ovi izumrijeti,a normalna hrvatska će prodisati--zamislite samo da su većina kulturnjaka pederi i lezbe,kakva nam je onda kultura.

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
13:44 19.05.2017.

O dobri na Hrvatski Bože hvala ti gdje čuo i ne čuo što si nam poslao svoje izaslanike, koji su od Lijepe naše stvorili perjanicu u svemu na Balkanu, pa je tako, u disciplini ostvarivanja gej prava Balkanski šampion. Jedino nam preostaje da od Bugaske preotmemo titulu Balkanskog šampiona u negativnim ekonomskim disciplinama, pa da zaokružimo naše uspjehe i da Lijepa naša postane apsolutni šampion u Balkanskom višeboju. Sve žrtve vjerodomoljubnog naroda kako u posljednjem, tako i prethodnim Domovinskim ratovima nisu bile uzaludne, već su bile berićetne više nego što se moglo očekivati. Za sada su naši zaslužni osloboditelji i njihovi dični potomci već stupili u Raj zemaljski, a za njima ponosno i sa nadom marširaju kroz Čistilište ostali vjerodomoljubi (istina u pravilu zaobilaznim inozemnim putem).

VL
EW
ewcfwqwe
22:52 19.05.2017.

homofobija je pretjerano izrazavanje negodovanja pred homoseksualnim sklonostima odredene grupacije ljudi i kao takva je za svaku osudu pogotovo kad se irzrazava kroz bilo koju vrstu nasilja .Ali treba shvatiti i homofobe jer je to prirodna reakcija na nesto stoo je neprihvatljivo svakoj psihicko somatsko emotivno moralno duhovno kolko tolko zdravoj osobi.

VL
RI
rijecanin84
19:34 19.05.2017.

opet srbende bolji od nas:-/ ha ha

VL
RO
robertbruckner
09:04 20.05.2017.

Kaj je bre Ostoja GEJJJ kaj je to gej, pa mi smo u hrvatskoj a ne u americi

VL
JU
juma
00:33 20.05.2017.

Je li ovo dobra ili losa vijest?

VL
VL
????
10:07 20.05.2017.

@robertruckner - ne, psi nemaju veća prava nego ti. Vidiš ti smiješ voliti i muškarca i ženu i sklopiti brak s jednim ili drugim, dok recimo psi nemaju ta prava. Pa zar nisi vidio kaj su mediji napravili s onim jadnim Ivorom koji je u psima našao ljubav? Naši mediji su sramotno napali tu ljubav, a naše krivosuđe ga je brže bolje optužilo i odvojilo pse od njihove ljubavi. Mislim da Hrvatska mora još puno napaviti po pitanju prava pasa, jer ovo što se događa s Ivorom i njegovim psima je sramota za jednu državu članicu EU-a koja želi pripadati naprednom svijetu.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.