Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ulaganje u sport

Hrvatska Lutrija ponosni sponzor Hrvatskog vaterpolskog saveza

Hrvatska Lutrija ponosni sponzor Hrvatskog vaterpolskog saveza
Foto: HL
1/3
15.03.2024.
u 10:20

Potpisan ugovor o sponzorstvu

Hrvatska Lutrija s ponosom objavljuje potpisivanje ugovora o sponzorstvu s Hrvatskim vaterpolskim savezom. Potpisivanju ugovora prisutne su bile članica Uprave Hrvatske Lutrije Nikolina Klaić i članica Uprave Dijana Pavićević, Mladen Drnasin predsjednik Hrvatskog vaterpolskog saveza, Perica Bukić dopredsjednik saveza i Ivica Tucak, izbornik muške seniorke reprezentacije. Nakon sponzorstva vrlo uspješnog Europskog prvenstva održanog u siječnju u Dubrovniku i Zagrebu, gdje su Barakude osvojile srebrnu medalju, Hrvatska Lutrija ponovno ima čast biti partner našoj najtrofejnijoj reprezentaciji. Hrvatska Lutrija, kao sponzor Hrvatskog vaterpolskog saveza, pružat će podršku ženskim i muškim vaterpolskim reprezentacijama u njihovim nastupima na velikim natjecanjima, uključujući i Olimpijske igre u Parizu.

Foto: HL

„Naša je tradicija društveno odgovornog poslovanja posebno posvećena razvoju hrvatskog sporta, koji nas ujedinjuje i čini ponosnima. Hrvatska je, iako mala zemlja, veliko sportsko ime, a naši vaterpolisti s Ivicom Tuckom na čelu, još jednom su pokazali svoj talent, predanost i timski rad osvojivši naslov svjetskog prvaka u Dohi. Hrvatska Lutrija podržava talente i vrhunske rezultate, te smo ponosni što smo dio ovog povijesnog trenutka za našu zemlju“ rekla je članica Uprave Hrvatske Lutrije Dijana Pavićević.

„Iznimna nam je čast što smo se povezali s Hrvatskom Lutrijom. I njihova povijest jest kao i naša, duga i bogata, jedni i drugi imamo za cilj donijeti sreću na lica naših navijača. Vjerujemo da ćemo zajedničkom sinergijom uspjeti ostvariti naum da vratimo mlađe naraštaje u sport“ zaključio je Mladen Drnasin predsjednik Hrvatskog vaterpolskog saveza.

Foto: HL

Ulaganje u sport pozitivna je investicija u cjelokupno društvo, zato Hrvatska Lutrija kontinuirano ulaže u različite sportske projekte. Osim podrške profesionalnom sportu, Hrvatska Lutrija ulaže u sportsku infrastrukturu diljem zemlje. Nakon provedenog Natječaja za izgradnju Streetball igrališta ove godine Hrvatska Lutrija financira opremanje 19 Streetball igrališta. Sudjelujući u kreiranju i implementaciji poboljšanja u različitim segmentima sporta Hrvatska Lutrija za cilj ima pružiti mogućnosti za aktivno sudjelovanje svim generacijama, te za razvoj talenata diljem Hrvatske.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije