Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijateljski odnos

Hrvatska kratkim filmom zahvalila Poljskoj na poruci dobrodošlice

nives drpić, dino drpić
Filip Brala/24 sata
25.12.2011.
u 13:35

Video, koji su snimili studenti zagrebačkog Fakulteta političkih znanosti, objavljen je i na stranici poljskog predsjedništva.

Hrvatska je kratkim filmićem zahvalila Poljskoj na njihovoj video čestitci i porukama dobrodošlice u EU.

Poljska je na dan potpisivanja Pristupnog sporazuma, 9. prosinca, počela s prikazivanjem dvominutne multimedijske čestitke pod nazivom «Dobrodošla, Hrvatska», s najljepšim željama i porukama hrvatskim građanima.

Hrvatski video odgovor, uz čestitke za Božić i Novu godinu, i zahvale studenata, građana, profesora i politiloga Damira Grubiše, prenosi i riječi ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić, da je dan potpisivanja ugovora bio važan za Hrvatsku, ali «ono što ga je učinilo veselim i optimističnim bila je čestitka dragih prijatelja iz Poljske».

Video, koji su snimili studenti zagrebačkog Fakulteta političkih znanosti, objavljen je i na stranici poljskog predsjedništva, otkuda su odgovorili: «Hvala vam, Hrvatska. Ovo je najbolji božićni dar koji smo mogli dobiti. Sretan vam Božić.

Komentara 40

HE
heraklit88
16:39 25.12.2011.

Schlamperei oder Dilettantismus?

DU
Deleted user
15:50 25.12.2011.

E stvarno ste napravili video u stilu Borata. Ma daaaaj...

SA
sadaive
20:29 26.12.2011.

Poljaci su naši,britanci su njihovi..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije