Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Grlić Radman najavio posjet Teheranu

Hrvatska je zainteresirana za povratak naftnih polja u Siriji: Na njima zarađuju svi osim nas

26.06.2022.
u 20:26

Hossein Amir-Abdollahian, ministar vanjskih poslova Irana, u ekskluzivnom intervjuu za Večernji list izrazio je spremnost Irana da pomogne Hrvatskoj i Ini u povratku naftnih polja u Siriji, ako hrvatska strana to zatraži

Komentara 26

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
21:13 26.06.2022.

Novinar koji nije domicilni Hrvat ima Hrvatsko državljanstvo tu je zasnovao obitelj živi i radi pošteno lobira za Hrvatsku i daje smjernice ministru vanjskih poslova u prijevodu ovaj čovjek besplatno obavlja posao ministra vanjskih poslova, doista sramotno, za koji.... plaćamo ovog.

Avatar SileZla
SileZla
20:30 26.06.2022.

Eto, sad Grlić-Radman ima izgovor za ići u Teheran. Sređuju si putovanja i dnevnice.

DO
DobarDomoljub
20:46 26.06.2022.

Hrvatska je u medjnarodnoj politici sila! Amerika nije mogla pokorit Irana, ali naša diplomacija za par dana natjerala ga da nama pokloni naftu iz Sirije!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?