Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Erjavec o arbitraži

Hrvatska je strana bila loše volje, iznenadili smo je

Karl Erjavec
Željko Lukunić/PIXELL
06.06.2014.
u 20:56

Ministrica Vesna Pusić u Zagrebu je rekla da sporazum Račan – Drnovšek nije na dnevnom redu te kako očekuje presudu u skladu s pravom

– Imao sam osjećaj da je hrvatska strana bila loše volje te da ju je iznenadila odlična argumentacija naše strane – izjavio je danas slovenski ministar vanjskih poslova Karl Erjavec nakon što je na sudu u Haagu iznio stav o granici.

Ministrica Vesna Pusić u Zagrebu je rekla da sporazum Račan – Drnovšek nije na dnevnom redu te kako očekuje presudu u skladu s pravom.

>> Slovenski ministar na sudu traži izlaz na more

Komentara 17

Avatar SimeDjodan
SimeDjodan
21:40 06.06.2014.

Eto, veli Pusicka, vec smo popuhali.

Avatar CorleoneMichael
CorleoneMichael
08:41 07.06.2014.

HR strana je bila loše volje jer ju zastupa Vesna Pusić...

TO
tolitol
10:59 07.06.2014.

Kada ministar vanjskih poslova jedne države likuje nad tome da je njegova delegacija "iznenadila" delegaciju druge države, koja je potom bila "mrzovoljna", tada to liči na štivo o prekidu vojnih neprijateljstava između dviju zaraćenih država, a ne na dvije partnerske i susjedne zemlje koje grade zajedničku budućnost u Europskoj uniji. Balkansko gorje je u Bugarskoj i Srbiji, no očito da Balkanaca i balkanske logike itekako ima u podnožju Alpa. A što se tiče malo šire situacije, hrvatska diplomacija, ako već nije mogla osigurati ulazak Hrvatske 2004., tada je trebala lobirati da se Sloveniju obveže da ovakva pitanja ne koristi za ucjenjivanje. Isto tako, u Zagrebu je trebalo biti daleko više pameti nego što ju je bilo. Dvojac Račan / PIcula napravili su dalekosežnu štetu Hrvatskoj, ne samo s parafiranim sporazumom s Drnovšekom nego i sa sporazumom s Crnom Gorom oko Prevlake. I tu bi nas nevjerojatan amaterizam naših političkih hohštaplera itekako mogao koštati, kao što nas oko INA-e košta "fantastičan" sporazum o prodaji kojeg su sastavili Linić i Jurčić.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije