Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
politika i eu
Povratak na članak

Hrvatska je napredovala, ali pravosuđe i dalje problem

U Hrvatskoj postoje populističke i nacionalističke tendencije, no one, ako je to utjeha, postoje i u drugim EU državama

Komentari 18

BL
bluesbob
09:06 28.06.2018.

Vašu sposobnost smo osjetili drugarice....

VL
DU
Deleted user
09:42 28.06.2018.

Dobro je onaj Mesić jednom rekao ova iskače i iz paštete.Jadranka ko te šta pita prestani djeliti savjete imala si priliku.

VL
IL
ilijan1a
08:50 28.06.2018.

Gospođo Kosor! Gdje vi vidite nacionalističke tedencije!? U Sabiru nemamo ni jednu desnu opciju a kamo li u vladi! Nemojte vašu nesposobnost na nacionalizam i populizam svaljivati. U Hrvatskoj kas je bilo desetak zastupnika iz HSP - ea i bilo je bolje.

VL
DU
Deleted user
11:09 28.06.2018.

E pa kada to veli drugarica Kosor koja je doktorirala sve znanosti u Kumrovcu, onda mora da je to istina!

VL
DU
Deleted user
10:49 28.06.2018.

Tja, kaj se more. Od naše bajne tetke Kosor Jace ni ne može se očekivati neka originalna misao, nego tek puko mantranje o populizmu i nacionalizmu kao o najvećim zlima hrvatskoga društva. Uz to je tetka Jaca toliko šlampava daa je zaboravila spomeuti i konezervativnu kontrarevoluciju i klerofašizam, neoborive adute koje u svim prigodama izbacuju i ispaljuju mudre političke glave i najokomitije moralne vertikale poput Bernardić Dade zvanog Bero, Stazić Neška, Grbin Pećka, Hajdaš udanog Dončić dr. Sinkea, Maras Goge, Glavašević Bokija, Vrdoljak Iveka, Beljak Šokrea, Mrak Taritaš Ančice, lažnog plemića Beus von Richembergh Goge, a pogotovo Pupovac dr. Milojka i Radin dr. Furioza. Ima još domaćih "teoretičara" iz političkoga, akademskoga i medijskog miljea koji do besvijesti ponavljaju izlizane fraze i floskule što ih izgovaraju neoliberalne eunijeske i svjetske bulumente šorošovskoga i sličnih usmjerenja koje u potaji rade na uspostavi novoga svjetskog poretka čije plodove već osjećamo, kao što su npr. nesigurnost radnih mjesta (tzv. prekarnost), sve niže plaće za sve dulji rad i produljenje radnog vijeka, a ponajprije najezda navodno obespravljenih i životno ugroženih migranata iz Azije i Afrike na Europu. O pravim problemima u Hrvatskoj, jednako kao i u EU-u, nitko ne govori, a pogotovo ne razmišlja o njihovu rješavanju. Ako se i što poduzme, na kraju se sve izjalovi.

VL
RI
rightside
11:45 28.06.2018.

sta bi ova dala da moze svaki dan komentirat dogadaje?))) no nikad vise ova nece bit "nesto" u hrvatskoj,,a ni oni koji su joj "pomogli"imenom i prezimenom da uopce bude u jednoj hrvatskoj stranci,,nakon clanstva u pokretu za jugoslaviju uz miru markovic milosevic,,i btw dan danas nije pokazala svoju diplomu pravnog fakulteta na svoje ime,,)))) ili misli da se njoj "veruje" ko i vesni pusic,,))))))

VL
MA
Markos
11:06 28.06.2018.

Kaze "Dalmacija" Hrvatska "najgora na Balkanu". Cuj ti teze. Prosao sam taj balkan prije SAMO 2 mjeseca od najzapadnijeg dijela Slovenije pa do obale mora u Albaniji pa tako ukljucujuci SVE drzave na putu..i Hrvatsku, Srbiju, BIH, Kosovo, Makedoniju, Monte negro. Medju Slovenijom i Hrvatskom razlike skoro pa nema a ostalo KATASTROFA. Avtoceste po par kilometara, sve nesto na pola, infrastrukturna katastrofa, ceste rupa do rupe, gradovi prepuni prljavstine i ocite neimastine. Daj ne lupetaj gluposti. To prodavaj u lokalnoj gostijoni iza sanka uz jos jednu ljutu dok na njivi raste korov.

VL
Avatar zajutrak
zajutrak
10:20 28.06.2018.

Jadranka ti si rođena pod sretnom zvijezdom, s takvim razmišljanjem i znanjem biti premijerka..,haha, i još ovako zavidna i nedobronamjerna .., ma daj šuti više !

VL
Avatar comparator
comparator
09:21 28.06.2018.

Gospođo Kosor ! Vaše mišljenje samo iritira javnost i branitelje i način kako ste obavljali svoju dužnost pokazala je vašu sposobnost. Jedino je Doris Pack rekla oravu stvar i to je ono što moramo učiniti poslije lustracije i onda see poslije nje više nikad nitko od ovih neće moći prenemagati na nekoj od ovakvih foruma.

VL
TO
Toni70
11:49 28.06.2018.

Pitam se zašto za nju kao poznavaoca kriminalca-ratnog profitera i njegova najbliža suradnica i kod smog njenog svjedočenja izjave ; Gdje Ivo tu i ja . To je isto dokaz ne funkcije suda jer nije morala ništa da odgovara čakk šta više bila je progonitelj " Naš Đinđić" !

VL
TO
Toni70
11:44 28.06.2018.

Hrvatska je napredovala, ali pravosuđe i dalje problem... A kad to kaže mislim na to da smo država gdje ne možeš ostvariti svoju pravdu jer tu je tu sigurno nema .Zato sam sa veseljem i ponosom ; dala zatvoriti Dr.Sanaderaa jer sam znala to i prije kad upadnete u sos u ruke našeg pravosuđa i krivica - da je navodno ratni profiter i primaoc mita da je sređen ne doživotno nego i daleko posle ...

VL
Avatar Dalmacija
Dalmacija
08:59 28.06.2018.

Hrvatska je najzaostalija ne samo u EU nego i na Balkanu. Sve starija i praznija. To najbolje potvrđuje egzodus stotina tisuća Hrvata koji bježe iz ovog pakla na bi na zapadu ribali zahode. Jadna je ova zemlja što je dočekala.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.