Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE ZA SPAS TURIZMA
Povratak na članak

Hrvatska je jedina zemlja EU koja prima Amerikance

Da bi ušli u Hrvatsku, Amerikanci moraju imati dokaz o rezervaciji smještaja i test na virus koji nije stariji od 48 sati

Komentari 4

BR
Brandfackel2
09:39 16.07.2020.

U prijevodu, Hrvatska je na rubu provalije, tik pred gospodarskim slomom. Žurilo se sa izborima jer uskoro neće biti novca niti za armiju partijskih uhljeba koji su glasali za ovo što imamo na vlasti...

VL
Avatar Damating
Damating
09:30 16.07.2020.

Amerikanci koji imaju novce za putovanje do Hrvatske, svakako su manji rizik za zarazu, od bezbroj sveg i svačeg što po sniženim cijenama može ljetovati u Hrvatskoj iz EU.

VL
Avatar lola lola
lola lola
10:16 16.07.2020.

Trumpova Amerika je zatvorena za cijeli svijet

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.