Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ekskluzivno

Hrvatska je izgubila spor protiv MOL-a! Doznajemo koliko moramo platiti i detalje kako je propala arbitraža

Zagreb: Andrej Plenković primio mađarskog predsjednika Vlade Viktora Orbana
Patrik Macek/PIXSELL
06.07.2022.
u 06:30

Uz novac, vrlo je važno da su pali hrvatski argumenti o koruptivnim radnjama te o isplaćenom, odnosno primljenom mitu u zamjenu za upravljačka prava u Ini i izdvajanju plinskog biznisa, za što je u Hrvatskoj pravomoćno osuđen bivši premijer Ivo Sanader, kojemu je određena kazna od šest godina i šef MOL-a Zsolt Hernadi, koji je cijelo vrijeme bio nedostupan hrvatskom pravosuđu i koji je osuđen na dvije godine zatvora.

Komentara 150

UG
ugota
07:52 06.07.2022.

Petrov i Grmoja su srusili Karamarka jer on bi protiv da se tuzi MOL Karamarko je bio u pravu za nesposobnost Mosta hrvaska mora da plati madzarima debelo

UG
ugota
07:49 06.07.2022.

Mostu Bozi Petrovu i Grmoji treba drzava da oduzme sve sto imaju da plate ovu kaznu ovo je njihova greska oni su krivi za ovo

BA
bacenheider
07:37 06.07.2022.

Arbitrazu pokrenula Milanoviceva Vlada,a sve sa pokricem laznih optuzbi protiv Sanadera.Povlacenje arbitraze,a sto je trazio Karamarko sprijecio Petrov skupa sa Oreskovickom koja je Karamarku presudila u tom slucaju sukob interesa,a Karamarko morao podnjeti ostavku na mjesto podpredsjednika Vlade i predsjednika HDZ-a.Karamarko negdje u Zagrebu,a Petrov i Oreskovicka i dalje u saboru mute vodu.Sto su u to vrijeme pisali novinari,izvucite si svu silu tih clanaka i sto sad?Ovo sad treba jedna dobra metla da sve to pocisti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?