Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TONINO PICULA
Povratak na članak

Hrvatska ispunjava sve uvjete: Uskoro ćemo biti dio Schengenskog prostora

'Glasovanjem za ovo izvješće korak smo bliže Schengenu!'

Komentari 6

I1
ing-12345
09:39 17.04.2017.

Nažalost ništa od toga jer se sve zemlje članice Sxhengewna trebaju složiti o primitku nove članice a Sloevnija će biti protiv a možda i Madžarska zbog vlaka sa ilegalnim muslimanskim imigranitma Ostoje Rankovića

VL
DU
duk
08:14 13.04.2017.

Dvije riječi su sporne koje ne objašnjavaju baš ništa. Vjerujem i uskoro. Znati i u roku od.. bi nam pojasnilo puno više.

VL
DU
Deleted user
20:41 18.04.2017.

Zaboravlja se da skoro pola BiH ima HR putovnice. Potrebno im je ukinuti dvojno državljanstvo. Zbog toga građanima HR treba viza za ulazak u SAD. Pa i vanjska granica EU je predugačka i nije u potpunosti pod kontrolom. Ima puno rupa kao švicarski sir. HR Vlada to zna, a ne poduzima skoro ništa. Ne da ne može, nego neće. A EU sve to dobro zna. Zato daleko je taj željeni Schengen.

VL
AA
aabbcc
14:56 14.04.2017.

Hrvatska nije postavila ni km bodljikave žice na vanjskoj granici a hoce da ukine unutarnju granicu.

VL
DU
Deleted user
08:09 13.04.2017.

Ulazak u Schengen je esencijalan za hrvatski turizam!!!

VL
Avatar nekakav
nekakav
10:22 18.04.2017.

mi prvo moramo dokazati da smo sposobni braniti vanjske granice unije. to do sada nismo dokazali, granica nam je propusna i to svi znaju. bosanci nam ulaze u zemlju kad i kako hoće, ruše naše šume i preprodaju drvo u u bosni godinama, bez da se išta događa. i što vi mislite da to netko u onom glavnom gradu eu- ne zna? zna, jako dobro. hrvatski turizam je inače jedan veliki mit, na temelju kojeg izmišljamo rast ekonomije. eto vam činjenice, veći pdv, manja potrošnja u kafićima ('sudeći po izdanim računima...'), a država lukavo skriva brojke o ubranom pdv-u po granama, pa tako nikad ne znamo kolko pdv-a su uplatili u državni proračun turistički objekti u ljetnim mjesecima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.