Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
štednja u mvp-u
Povratak na članak

Hrvatska i Litva dijelit će zajedničko veleposlanstvo

S Litvom se pregovara o sličnim aranžmanima i u drugim državama

Komentari 4

RA
ravko1952
18:34 13.12.2014.

I sve to samo da imaju opravdanje za osnivanje zajedničkih veleposlanstava sa srbijom.. Nikad ne spavaju i nikada ne staju....

VL
BA
bakulušić
19:17 13.12.2014.

Javno, preko Litve. Tajno, preko Londona. Dok su ovi na vlasti.

VL
MX
MXLCLGTG
19:30 13.12.2014.

Kad cemo sa srbijom dijeliti veleposlanstva.

VL
TH
thekurcula
23:27 13.12.2014.

Meni je to logično. Samo me čudi zašto se tom projektu ne priključi i više zemalja sa istom geopolitičkom važnošću? Hrvatska, sve tri baltičke državice, Slovenija, Bugarska, Rumunija....... Za Srbiju to ne važi. Bar ne još jer joj geopolitička važnost važe više nego što na ovaj kantar stane, ali tko zna....možda zaista unište Srbiju u svakom geopolitičkom smislu pa će onda i ona na ovaj spisak.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.