Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ostojić u austriji
Povratak na članak

Hrvatska i austrijska policija nadzirat će SP u skijanju

Ostojić je rekao da je poziv svoje austrijske kolegice na bečki Policijski bal iskoristio za radnu posjetu Austriji, u kojem je potvrđena izvanredna suradnja Hrvatske i Austrije i hrvatskog i austrijskog ministarstva unutarnjih poslova.

Komentari 2

MO
modovisisajteMaraschino
17:40 25.01.2013.

policija nije potrebna u Hrvatskoj jer kod nas nema bombaških napada, pljači, ubojstava, silovanja pa ih mora poslati na skijanje....

VL
NO
nono
17:52 25.01.2013.

Stvarno smo ovce mi se pitamo gdje je ministar da se očituje o smrti mladog policajca pa trebali smo znat da je glavnom panduru važnije naslikavanje po Austrijskim brdima,gratis šnaps te sanjkanje po riti.Ponudil je austrijancima pomoč najvjerovatnije u avijacijii te edukaciji mladih skijaša u olimpijskom centru Bjelolasica.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.