Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DETALJI projekta HAC-a

Hrvatska gradi novi trak najprometnije autoceste: Gužve prema granici Srbije postale su velika opasnost

05.01.2022.
u 12:09

Proteže se od granice s Republikom Slovenijom na zapadu do granice s Republikom Srbijom na istoku. Ta autocesta ima lokalni, regionalni i veliki međunarodni značaj. Dio je Paneuropskog cestovnog koridora X, koji spaja istočnu i zapadnu Europu i to je najprometnija naša autocesta, – lani je na joj zabilježen promet od 12,9 milijuna vozila, od čega se 1,69 milijuna odnosi na kamione

Ključne riječi

Komentara 2

SU
Sunce3
05:05 06.01.2022.

Za - riki991 Evo malo sunca od srca vam želim da iziđete iz tog mraka. Mrznja ne donosi sricu. 😊 Više ljubavi, pa će vam život bit puno lipši.

DU
Deleted user
13:12 05.01.2022.

Predložio sam u komentaru zid od otprilike 4 metra na Bajakovu, i gužve će se garant smanjiti za 100%. Naravno, nekom u vl-u se taj prijedlog ne sviđa pa je komentar netragom nestao bez ikakve kazne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?