Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA ZAHVALA
Povratak na članak

HGSS spasio turista na Srđu, zahvalni stranac im se odlučio odužiti

John je krivo procijenio stazu do Srđa, a Hrvatska gorska služba spašavanja priskočila mu je brzo u pomoć, za spašavanje im je zahvalio pismom i donacijom.

Komentari 20

MA
Majur
13:05 22.07.2017.

Dobro je već netko ovdje napisao,takvih priča ima na stotine i moglo ni ih se objaviti....ali bolje je i više klikova donosi da je bačićka po 1469954 put gurnula guzu pred objektiv ili da je sevki ispala lijeva cicka iz obleke koja košta više nego tete u konzumu u godini zarade sa kojima se suosjećajna i bez samopromocije slikala.

VL
IL
ilijan
12:22 22.07.2017.

Jedna lijepa priča a ima ih na stotine ovakvih iz naše lijepe Hrvatske. Mediji posvetite se na ovakav način našoj promidžbi.

VL
FA
fake
11:48 22.07.2017.

Lijepa gesta zahvale,svaka čast.

VL
Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
11:46 22.07.2017.

Tako se ponaša i zahvaljuje kulturan svijet! Svjsni da su pogriješili, priznali, zahvalili i još donirali kako bi potvrdili zahvalnost! HDZ-ovci bi mogli nešto naučit iz ovog primjera!

VL
DU
Deleted user
14:04 22.07.2017.

Postavit stazu sa uputama na engleski ,, ma može šefe i hgss da dežura gore kad neki takav nesmotreni zaluta :)

VL
DU
Deleted user
16:08 22.07.2017.

Znaci, niti zedni, niti ozlijedeni, samo razmazeni i tupi. Mozda je isti materijal ljudi kao onaj pilot americkog ministra. Nitko im nije rekao: gore kamen, dole voda. Treba putokaz. Sjetilo me na dvojicu Norvezana u Austriji kojima se nije dalolo silaziti s lakog brijefa, pa su javili da su u nevolji i zvali sluzbu spasavanja koja ih je spustila helikopterom. Bilo im je naplaceno, uz sudsku optuzbu. Sto da je Gorska trebala nekome u pravoj nevolji, a ne ovima koji trebaju vodica po predgradima, jer su prelijeni misliti. Dajte im znakove na ceskom ili njemackom

VL
Avatar heyhay
heyhay
12:27 22.07.2017.

krivi su ovi šta nisu stavili oznaku puta prema tom brdu pogotovo u dubrovniku koji je najviše posječen od turista,gradonačelnik treba ostavku dat

VL
KA
kapunjohan
13:15 22.07.2017.

Sve jo to lijepo ali u zapanim zemljama bi oni ionako morali platiti troškove spašavanjašto su ovdje učinili donacijom, Turisti bi morali uplaćivati neki oblik osiguranja za primjer nezgoda i spašavanja i od toga bi imali svi koristi, turisti i spasioci.

VL
Avatar future Gohan
future Gohan
13:20 22.07.2017.

HGSS - kapa dole... nema se tu što dodati... a pravu sliku ove države i uhljeba iz dražavnih insitucija pokazuje meni i slika koju smo svi s gađenjem gledali neki dan, kolona državnih automobila, sve skupucijene limuzine, poslane iz Zagreba prazne za Split za beščutnog predjsenika Vlade koji je došao avioniom, kome je to zlo od požara atraktivno, a na kraju te kolone vozilo HGSSa s Daciom Duster, koja je donirana od Dacie da se zna a ne kupljena... imamo mi jako, jako, jako puno problema, počinjemo toga biti svijesni, imali smo svašta na čelu Vlade, ali uvijek smo imali neki veči cilj na kraju puta pa smo se zavaravali i oči zatvarali, sad smo u EU, NATO... cilj je kao stigao, i buđenje počelo, vidi se tko je to političar, tko nas to vodi, što je to HDZ, SDP... partije koje pobjeđuju samo zbog uhljeba, dok ostali bježe nam iz države, naravno ta država laže, sad nam pišu oko 35.000 otišlo, što je zabrinjavajuče, dok samo njemačka je službeno objavila nešto veli broj, a di je tek Irska, Austrija.... Imamo mnogih problema, kao društvo, kao država i sad je počelo buđenje, samo da ne završi bjegom, več nečim sasvim drugim, ala Robesprjer....

VL
GE
gec51
11:43 22.07.2017.

Tražili golf-teren.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.