Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Terorističke prijetnje
Povratak na članak

Hrvatska deportirala desetak sumnjivih migranata, neke je vratila s granice

Veći sigurnosni incidenti spriječeni su i zahvaljujući popisu džihadista koji je Hrvatska preko posrednika dobila od Bashara Al-Assada

Komentari 8

Avatar navijač
navijač
09:06 28.06.2016.

Nadajmo se da je to početak kraja, ali kad se sjetim prvo muđahedina , pa onda talibana, pa al qaide, pa sad isil-a , čini mi se da dolaze sve gori i gori.

VL
Avatar Pavel ic
Pavel ic
09:54 28.06.2016.

nikad izbjeglice nebi kroz hrvstsku da nije bilo onog nulanovica.on je preusmjerio tok migranata iato kad bi preusmjerili tok neke rijeke

VL
BJ
Bjelovar112
11:22 28.06.2016.

ovi decki sa prve fotke djeluju tak blago i mirno

VL
HR
hromcan
08:38 28.06.2016.

Nije trebalo pustiti barem 50% izbjeglica jer barem 50% tih nazovi izbjeglica ima radikalno tumaćenje Islama.

VL
ST
stipe53
11:02 28.06.2016.

Triba njih sve deportirati! Neka idu braniti domovinu a ne dezertirati! Ili su i sami ISIL-ovci?

VL
DU
Deleted user
09:34 28.06.2016.

Koje hvalospjeve! Bravo mi!!! Koja glupost! Nravno da treba činiti sve da se teroristi identificiraju i deportiraju ali tvrditi da bi se nedavni napadi spriječili da su druge zemlje bile poput Hrvatske, je totalno apsurdno. Teroristi koji su počinili napadee u Bruxellesu i Parisu su većinom rođeni i odrasli u EU.

VL
FE
fefellerunt
12:16 28.06.2016.

kako više nitko ne citira naše ugledne intelektualce i političare poput pusićke i ostojića, kada su govoril ida teroristi putuje avionima najvišom klasom . ipak se radi o vrhunskim intelektualcima koji desetljećima beru dobre pare od države uz ostale privilegije i usput prozivaju one koji su im to mogućili profesionalne vojnike i policajce - branitelje. Ah da, pa i ostojić je čak nekoliko mjeseci sudjelovao u ratu, nije to mala stvar , ne bi me iznenadilo da je bio čak na 3 km od linije

VL
DU
Deleted user
14:53 28.06.2016.

Budes na listi terorista i oni te samo s granice deportiraju. A ti malo izmjenis izgled, usput izgubis dokumente i evo te opet na istoj granici.... Kakvi su to propisi i organizacija posla, kakvi to ljudi rade? Pa zar takvee osobe ne treba uhititi?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.