Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sindikati:
Povratak na članak

'Hrvatska bi zbog poništenog natječaja mogla ostati bez 150 mil. eura'

Sindikati HŽ-a traže utvrđivanje odgovornosti za ponovljeno poništenje natječaja izgradnje drugog kolosijeka i rekonstrukciju postojećeg kolosijeka pruge Dugo Selo - Križevci

Komentari 6

VE
verakruz
14:13 18.03.2015.

Zmijanovićeva Vlada ima naputak da od nas napravi robove i rsturi zemlju. Koliko vidim- uspjeli su skoro u svemu što su naumili!

VL
R0
R00kie
12:11 18.03.2015.

cim vidim da izjavu daju sindikati, koji jedino zele sto duze ovakvu situaciju, diareu dobijem

VL
Avatar Baroudeur
Baroudeur
13:49 18.03.2015.

Pa sve to nemozes vjerovati. Sami sebi pucamo u noge!

VL
OB
ObrenM
13:21 18.03.2015.

Udri po radnicima i sindikatu,a velicaj spopobnu vlast.Ti si sigurno jedan od njih.

VL
Avatar Peterančan
Peterančan
14:27 18.03.2015.

Naradili se podravsko-prigorski zastupnici! I nihov drug pajdaš-lončić. Zvleklo se sve kaj se dalo iz Koprivnice, pa kaj nam treba pruga ili cesta. U suprotnom pravcu nit je kaj došlo, niti bude.

VL
JH
Jasna Horvat
18:16 18.03.2015.

za direktoricu infrastrukture (koja je vlasnik pružnih) postavili su djevojčicu od 32 godine, koja je radila u fondovima (kako to maglovito zvuči, ali ima onako, managerski štih). I onda ta djevojčica svede poduzeće kojem je ona vlasnica (tako to ona shvaća) sa 2300 ljudi na 700 u roku par mjeseci, sve u cilju imaginarnog "restrukturiranja" (hrv. razhebavanja) poduzeća. A plan restrukturiranja NE POSTOJI! I tu nema zbora. potjerala ljude i to je to. ima podršku vrha države/stranke i možeš joj soli na rep stavit. poduzeće nije bilo u sukobu interesa nikada, a i ova situacija se mogla spriječiti da se htjelo. zašto recimo te pružne građevine nisu prebačene u portfelj recimo Carga ili Putničkog i sve bi bilo u redu. tehnologija, tehnika, sve bi bilo spašeno. ovako, friška figa. Burzaaaaaaaaa! A ona u neku novu firmu ili fond dovesti kraj do apsurda.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.