Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ARGUMENTI ZA PROTUUDARAC
Povratak na članak

Hrvatska bi mogla aktivirati 
optužnicu protiv Dudakovića

Hrvatska ima načina odgovoriti na akcije pravosuđa BiH. Godinama je propuštala pokrenuti optužnice protiv znamenitih oficira Armije BiH

Komentari 127

Avatar zong
zong
10:28 04.11.2016.

Svi ste vi jaki karakteri! Ako ćete sada tek aktivirati optužbe, vi znači znate za zločine o kojim ste do sada šutili... Znači zaboli vas sve što znate o tim zločinima i zločincima... družite se i radite s njima, s ljudima koji su mučili i klali druge, klali civile, djecu a suditi će te im samo kao politički pritisak ne zato što je to moralno?! U kome usrhanom svijetu mi živimo!

VL
VE
verakruz
10:20 04.11.2016.

Hrvati iz BiH mogu početi masovno podizati prijave protiv, ne stotina, nego tisuća oficirčina i Armije bIh i vojske RS-a... U Republici Hrvatskoj, naravno. Jer samo je par muslimana i srba osuđeno , i to na smiješno male kazne, zbogg zločina počinjenih nad Hrvatima. U BiH je sve upregnuto borbi, konstruiranju laži, prekrajanju povijesti, skrivanju zločinaca - a sve u cilju novog genocida nad Hrvatima. Ako Hrvati i dalje budu samo "iskazivali zabrinutost", neće nas biti vrlo, vrlo skoro. Ne samo u BiH, nego ni u Hrvatskoj.

VL
DU
Deleted user
10:33 04.11.2016.

u jednom drugom komentaru sam zapisao da je dužnost Hrvatske vlade i vodečih političara da pokrenu ,aktiviraju sve resurse da se pronadju i procesuiraju svi oni bez obzira na nacionalnost koji su mučili,palili,ubijali,razarali hrvatske gradove i sela bez obzira dali im je ime Dudaković ili Vučić . To je obaveza,zavjet za sve one koji su pretrpjeli te strahote za djecu kojoj je ukradeno djetinjstvo za starce kojima su umrli djeca,unučad. Hrvatska probudi se .

VL
FT
feel_the_coruption
10:25 04.11.2016.

Svi koji su dostupni hrvatskom pravosuđu od ovih ratnih zločinaca, u istražni zatvor sa njima.

VL
LU
Luptidu
10:34 04.11.2016.

Hrvatska bi mogla....navodno je kompletirana..... navodno se istraživalo.....sumnja se da je.... I od svega toga na kraju ce biti tresla se brda,rodio se miš.

VL
LA
laptop
11:49 04.11.2016.

Hrvatska i trebala da ukine aboliciju za sve one koji su sudjelovali u agresiji na hrvatsku.

VL
GU
gulit2711
11:50 04.11.2016.

Ovo sto se dogodilo sa hr braniteljima je dno dna za cijeli svijet. Love ljude koji su jednim djelom odbranili Bih. A mene zanima kada ce poceti loviti cetnike koji poklase i poubijase 8000 srebrenicana vukovaraca za koje se ni dan danas nezna gdje su.bosanske marionete zaboravljaju da je hrvatska posle rata odhranila bosansku bjedu. I danas hrani 10% bih. Bez hrvata.

VL
DU
Deleted user
11:07 04.11.2016.

hallo vec tri dana je proslo uopce ne vidim reakciju vlade(nitko nije znao za hapsenja) do kada po nama i tko je sljedeci,pa tko pobi po slo,hrv,bih i kosovu tisuce i tisuce??????

VL
BR
Bravo
12:13 04.11.2016.

Uopće ne moram čitati tekst jer me ne zanimaju drugi. Mi smo već davno trebali poništiti aboliciju i po Hrvatskoj, za početak, počnemo hapsiti pobunjenike a onda po spiskovima sve one koji misle ulaziti i ljetovati po Hrvatskoj koju su prije 25g. palili.

VL
Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
12:52 04.11.2016.

hrvatska je dala aboliciju cetnicima nek vecernjak zabrani komentar pa smo dali sva prava manjinama koje ni mi obicni mali hrvati nemamo i zakaj pobogu sute sad te manjine zakaj udruge sute pa pobogu i ja sam bil u bosni i kaj sad a zalosno je vidjet kako nitko nis ne poduzima pa ukinimo aboliciju uhapsit beadonje i ove druge a ne sutjet i cekat al to je politika svake vlade zaboli njih. za covjeka oni vode diplomaciju i nitko nis nezna i freda matica nemrem podnije al rekal je dio istine a gdje je demo kajmu maca popala jezik e jesmo naivni pa treba imat stav al eto najednom svi senilni

VL
DU
Deleted user
12:11 04.11.2016.

hej bradonja nemoj da ti posaljemo mariju šerifovic gotov si bez metka

VL
AP
apoxiomen007
10:20 04.11.2016.

Da nije bilo Hrvatske, populacija Bosnjaka bila bi prepolovljena... Koliko je samo humanitarne pomoci, izbjeglica, oruzja itd. je proslo kroz Hrvatsku... to se zaboravlja ocito...

VL
MS
mare_split
11:38 04.11.2016.

Što se čeka? ... i još puno drugih te provjere načina na kojji su muslići i srpčad nakon rata došli do naših Domovnica! Oduzeti i prognati! Muški!

VL
GA
gagox
11:32 04.11.2016.

Vidi ovih hrabrih krajisnika.... A grabovina im iz kuca raste...

VL
PU
paul-umpe
13:17 04.11.2016.

A sta je sa Mlacom.Halilovicom.Bakirom.ekipom iz Konjica.....

VL
DU
Deleted user
11:09 04.11.2016.

Koja glupost. Ako su krivi zar je trebalo 25 godina istrage? Jos veca je novinareva glupost. sad cemo mi uzvratiti udarac. Ako je Dudakovic kriv, zar je onda i nama trebalo 25 godina? Gade mi se nasi politicari, pod nase mislim na sve s Balkana. Ne zna se ko je veci seljober i lopov.

VL
GA
gagox
11:44 04.11.2016.

Kuco moja zakljucana zicom, mene ovde zovu izbeglicom. To ti je memorandum sanu...

VL
Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
10:28 04.11.2016.

ne da bi mogla nego bi morala bavimo se nevaznim stvarima dok ovi preko rovare i dobro je miljavac rekal svi su sve znali a i te igre su poznate i sad svi se prave kao neznaju nemaju pojma iznenađeni su itd al jasno je kaj se događa al nitko ne zeli preuzet odgovornost i zakaj sute udruge koga slusaju a odavno komentiam da se bavimo nebitnim stvarima a ovi prek hapse nase branitelje e tko je tu normalan uostalom miljavac je sve rekal al ga se ocito necuje

VL
Avatar Jaguar_Paw
Jaguar_Paw
14:13 04.11.2016.

Ajmo biti ozbiljni i odgovorni prema hrvatima koji su poginuli za slobodu. O kakvom mi tužiteljstvu ili pravosuđu ovdje govorimo? Molim vas, ovo je politička odluka, niti jedna masovna grobnica sa ostacima srpskih kostiju nema na području čitave bivše Jugoslavije, mi pričamo o etničkom čišćenju još od optužnice generala Gotovine, Markača i Čermaka. Muslimani su zaboravili srebrenicu preko noći i ponovno zajednički šuruju sa srpskim radikalima. Naši su znali godinama prije ovoga da će se dignuti optužnice, nisu napravili ništa. Naša vlada pak podržava ulazak BiH u EU, to je država, na takvim temeljima, sa zalogom kao što je Srebrenica mi podržavamo europeizaciju BiH? Pa mi smo totalno poludili, za sve ovo ja ne krivim ni prevrtljive muslimane niti lažne srbe, nego nas hrvate koji nemamo ideju uopće kuda mi idemo, nemamo nikakvu strategiju nacionalnih interesa na duži vremenski period. Mi smo se doveli u situaciju da se branimo u miru kao POBJEDNICI, gdje ste u svijetu vidjeli još ovakvih primjera da pobjednik ide u zatvor. Najviše mi je žao obitelji ovih ljudi koji su u zatvoru to je horor.

VL
DU
Deleted user
10:24 04.11.2016.

Hrvatski vrh politicara funkcionira po sistemu tko tebe kamenom ti njega kruhom.

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.