Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATROSLAV ŽUPANČIĆ

Hrvatima je nezamisliv Božić bez njih: Protestantski pastor otkrio odakle dolaze adventski vijenac i jela

25.12.2021.
u 18:31

Bogoslužje na Badnjak, za razliku od katolika, kod evangelika najčešće je u kasno poslijepodne, tako da se sam Božić dočekuje uz svečani obrok u domu i krugu obitelji

Komentara 2

Avatar Tombstone
Tombstone
19:32 25.12.2021.

Najveci i najradosniji blagdan kod katolika je Uskrs, ne Bozic. I ne vidim sto tu "civil", odnosno protestantski pastor ima nama za reci.

JB
josip.barisic512@gmail.com
08:28 26.12.2021.

Božić nije najradosniji dan kod kršćana, nego je jedan od najradosnijih. Najradosniji blagdan kod kršćana je Uskrs. Na uskrsu se temelji naša vjera jer, kako možemo vjerovati u Boga, ako ne vjerujemo da je on doista uskrsnuo? Hrvatski novinar bi se trebao malo informirati o temeljima vjera u Hrvatskoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?