Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tijekom granične kontrole

Hrvatica završila iza rešetaka, uhvaćena je na njemačkoj granici

05.05.2022.
u 23:08

Prije dvije godine osuđena je na 13 mjeseci zatvora zbog optužbi za krađu i prisilu.

Prije dvije godine, 31-godišnja Hrvatica je u Njemačkoj osuđena na 13 mjeseci zatvora zbog optužbi za krađu i prisilu. No, budući da nije odslužila kaznu, za njom je raspisana tjeralica. Žena je sada uhićena u Weil am Rheinu u njemačkoj Saveznoj pokrajini Baden-Württemberg.

Bijeg 31-godišnje hrvatske državljanke završio je u srijedu poslijepodne kada ju je uhvatila carinska patrola na graničnom prijelazu u Weil am Rhein. Ženu je njemački sud 2020. godine osudio na 13 mjeseci zatvora. Umjesto odlaska u zatvor, napustila je Njemačku i boravila u drugim europskim zemljama, piše Fenix magazin.

Tražena osoba je uhićena i predana policiji. Utvrđeno je i da je ženu zbog drugog imovinskog prekršaja tražilo i državno odvjetništvo, priopćeno je iz policije.

Odvedena je u zatvor na odsluženje kazne.

Video - Policajci uhitili čovjeka na stanici, a on ih iznenadio pismom iz zatvora. Evo što je u njemu pisalo

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
08:07 06.05.2022.

Što čekaju pupavac i kajtazi? Pa ovo je skandal.

PO
poluprovokator
07:17 06.05.2022.

Hrvatica moš mislit:-)))

SA
SarumanovBrat
18:24 06.05.2022.

hrvatica bajra oršuš

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije