Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne primaju strance
Povratak na članak

Hrvatica tuži ministarstvo u Italiji jer je ne žele zaposliti

Djevojka koja posljednjih 20 godina živi u Italiji uložila je tužbu protiv tamošnjeg Ministarstva prosvjete jer joj je nedavno uskratilo da se prijavi na javni natječaj putem kojeg se zapošljava čak 11.542 učitelja

Komentari 1

Avatar Jana
Jana
16:27 04.11.2012.

1) Hrvatska još nije članica EU pa prema tome ta djevojka nema prava koja imaju građani EU. 2) kada se u Italiji raspiše natječaj za državnu službu za 10-15 potrebnih prijavi ih se po 1000. Ispravno je da se dadede prednost diplomiranim talijanima a ne gospodični iz Hrvatske. Ne mogu zaposliti niti svoje tako da je ministrica Fornero rekla da ne čekaju posao za koji su se školovali nego da rade bilo kakav posao koji uspiju naći.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.