Naslovnica Vijesti Hrvatska

Hrvatica koja ubija lavove postala najomraženija žena na svijetu – priznala i da je jela lavlje meso

Jacine je u dokumentarnom filmu britanskog Channela 4 predstavljena kao žena koja ubija lavove, a sve je šokirala izjavom da je jela lavlje meso
30. lipnja 2016. u 14:38 113 komentara 20917 prikaza
Jacine Jadreško (31)
Foto: Privatni album
Pogledajte galeriju 1/21

Splićanka Jacine Jadreško (31), prošle je godine nakon objave fotografija divljih životinja koje je ustrijelila u lovu na svojoj Facebook stranici navukla bijes hrvatske javnosti, a mediji su je proglasili najomraženijom ženom u Hrvatskoj.

Sada je ta “popularnost” podignuta na svjetsku razinu nakon što je britanski Channel 4 emitirao dokumentarac o njoj pod imenom “Žene koje ubijaju lavove”.

Jacine, koja je rođena u Kanadi, gdje je i odrasla, šokirala je sve priznavši kako su joj roditelji platili 16.000 dolara za odlazak u Afriku gdje je ubila svog prvog lava.

– Taj trenutak neću zaboraviti nikad u životu – rekla je.

– Jedan veliki razlog zašto sam prvotno lovila lavove i otišla u Afriku jer su mi roditelji rekli: "Znaš, Jacine, lov lavova za deset će godina vjerojatno biti zabranjen" i rekli su da idem i da će oni platiti – objavila je.

No vrhunac je uslijedio kada je priznala kako je i jela lavlje meso.

– Strastvena sam oko životinja, a lov je dio toga. Jedemo meso. Ja sam mesožder – rekla je.

U dokumentarcu se može vidjeti i kako Jacine šeće svojim domom punim trofeja, uključujući i kožu medvjeda koja leži na njezinu krevetu. 

Kao iduće mete istaknula je nosoroga, ali je naglasila da njega ipak neće ubiti, već samo pronaći i označiti strelicom, a također je rekla da želi uloviti i slona.

>> Zbog ove fotografije dobila prijetnje smrću

>> Pogledajte zašto je Facebook-stranica ove navijačice (19) izazvala bijes mnogih

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
  • ja sam gladan:

    Mene zabrinjavaju oni koji kolju i traže salate.

  • AAlien:

    Ne vidim u tome problem sve dok je legalno, u skladu sa kontroliranim održavanjem populacije životinja i da domaćini imaju dobru zaradu. Moralista je uvijek bilo i uvijek će ih biti. Čovjek je oduvijek bio dio prirode i prehrambenog lanca. ... prikaži još! Ako ćemo iskreno puno veće patnje proživljava stoka namijenjena klanju. Recimo svinje su daleko inteligentnije od velikih mačaka i kopitara pa na kraju završe sa maljem u čelenku.

  • Bonus:

    Oni koji jedu bilo kakvo meso, neka se suzdrze od osude