Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobili obećanja
Povratak na članak

Hrvati u Vojvodini zadovoljni posjetom Vučića Hrvatskoj

Tomislav Žigmanov je svojim sudjelovanjima na bilateralnim susretima i razgovorima tijekom Vučićevog posjeta Zagrebu bio u prilici izravno iznijeti većinu izazova i glavninu problema s kojima se suočavaju Hrvati u Srbiji.

Komentari 5

NO
nogogaz
15:19 16.02.2018.

Hrvati u srbiji izdajice??? Ili samo pametniji od "domoljuba" ?

VL
NV
NV
18:19 16.02.2018.

Nije im teško biti pametniji od Bulja, Djapića,Bujanca,Glasanovića,Hasana,Glasnovića i raznih drugih marginalaca,Acinih krkana,kolumnista, mrzitelja svega hrvatskog. Sve što su tražili dobiće i ako to ispuni Vučić će mi biti draži nego svi gore nabrojeni.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
17:51 16.02.2018.

Kao da to zanima Bulja i Culeja, Djakica i udovice. Usput, zasto je Glasnovic bio suzdrzan?

VL
BH
Bunjevac=Hrvat
20:24 17.02.2018.

Hrvati iz Vojvodine nisu nikakve "izdajice" nego se raduju svakom rasterećenju političkih tenzija i nadaju se da će ostvariti svoja prava.Lako je biti domoljub u Hrvatskoj,ali nek svi oni zamisle kako bi im bilo da žive u Srbiji.Vojvođanski Hrvati su možda politički "najneviniji" Hrvati jer od svih događanja tijekom zadnjih 25 godina nisu imali ništa osim žrtve,progona i materijalnog nazadovanja.Među njima nema politikanata,političkih profitera,pretvorbenjaka i sličnih.Bili su samo glineni golubovi za odstrel.I zato im kapa dolje!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.