Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IRCI ZABRINUTI

Hrvati u Irskoj pune bolnice jer se ne žele cijepiti, brojke su porazne

Goran Jakus/PIXSELL
02.12.2021.
u 17:40

Može istočnoeuropski skeptik prema cjepivu protiv COVID-19 otići iz istočne Europe u neku razvijenu zapadnu zemlju, gdje će zaraditi bolju plaću i mirovinu, ali ne može istočna Europa otići iz njega. Takav zaključak nameće se nakon čitanja statističkih podataka iz Irske, koji pokazuju da u zemlji s jednom od najvećih stopa procijepljenosti stanovništva u EU postoji jedna skupina doseljenika među kojima je stopa cijepljenosti osjetno niža

Ključne riječi

Komentara 84

KA
Kakodane
17:55 02.12.2021.

Molim Hrvate u Republici Irskoj, koji se zbog korone nalaze u bolnici, da se jave u komentaru. Hvala.

FR
Frodo
20:20 02.12.2021.

Ja sam Hrvat koji zivi u Irskoj i odgovorno tvrdim da je napisani clanak NEISTINIT: 1. Nema sanse da Hrvatska zna koliko je Hrvata cijepljeno u Irskoj jer ako se u Irskoj icega drze i boje, to je GDPR! Kazne za curenje informacija su ogromne, pogotovo za novine, ili zute novine. 2 MOlimo sportska novinarska da nam dokaze da je informacija iznesena u clanku istinita, Odakle joj ta informacija uopce? Ako nema dokaza, tada je napisani clanak totalna laz. 3. PUNO je Hrvata u Irskoj cijepljeno. Skoro svi moji poznanici i prijatelj su cijepljeni. 4 HVALA SVIMA na komentarima jer vidim da ste skuzili koliko se hrvatskih kvazi-novinara u Domovini sluzi lazima i manipulacijama kako bi im rating narastao.

ŠO
šolman
18:52 02.12.2021.

Kad treba napisati nacionalnost nekog terorista, kad na Zapadu treba napraviti statistiku kriminalaca prema nacionalnoj pripadnosti, ti se podatci skrivaju kao zmija noge. A kad treba napisati statistiku necijepljenih odjednom sve moze....Hmmm...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?