Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čekaju svoju dozu iz rusije
Povratak na članak

Hrvati se prijavljuju za cijepljenje Sputnjikom u malom mjestu u BiH. Već se zna i cijena

Epidemiologinja Andrea Jurić, direktorica kantonalnog Zavoda iz Gruda, uspjela ono što ni velike države nisu. Preskočila je uobičajeni birokratski državni aparat. Uspjela je stupiti u direktnu svezu s ruskim proizvođačem Sputnjika i dogovoriti nabavku 20 tisuća doza

Komentari 14

JA
Jadranko
14:04 15.02.2021.

Prijava danas, isporuka za dvije godine, a možda ni tada. Dok na putu od Rusije do Hercegovine svatko uzme svoju proviziju, na odredište stižu prazne bočice.

VL
SA
SamoIstina
09:06 15.02.2021.

Imajući na umu o kakvom je terenu, sklonostima i biznisu riječ, ne bih se čudio da umjesto cjepiva Hrvati dobiju votku, da rana malo zapeče .. tko voli i ima novca nek izvoli ..

VL
MI
mile06
10:14 15.02.2021.

Zasto vi Novinari pisete tolike Lazi i tko vas placa ta to radite Sramite se Ljigavci jedni

VL
JA
Jadranko
09:30 15.02.2021.

Ja uzimam samo moju Zenicu. Sva druga cjepiva imaju zastarjele čipove.

VL
VI
vidum
10:37 15.02.2021.

A onaj je rekao da to cjepivo ne valja.

VL
YE
yelloman
13:21 15.02.2021.

Oko nijednog drugog cjepiva kinrskog americkog britanskog nema ovoliko ptopagande i prikrivenog reklamiranja i raznih clanaka koji gingirajunnrku pomamu za Spitnikom. Prvo Hrvati zovu rusko veleposlabtvo sad ifu u BiH. U BiH tj u RS je do sad stiglo tek 2000 komada. Nista se ne zna o drugoj posiljci a ako cemo suditi kakva je dostupnost u drugim zemljaman Sputnika tesko da ce odjednom preplaviti BiH. Drugo jel mi moze itko od ovih koji uzdizu Sputnik objasniti zasto se Putin jos nije cijepio i zasto je rrkao da se nece cijepiti do kraja ljeta?

VL
Avatar old_habits_die_hard
old_habits_die_hard
08:49 15.02.2021.

samo netko tko je neinformiran, krajnje naivan, zadrt, neškolovan i bez kritčkog razuma bi se cijepio, nakon svega u ovoj plandemiji!

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
09:24 15.02.2021.

Kmecanje se nastavlja .Bravo Hercegovci tako se to radi .Ja sam davno pisa o tome .Cjeli svit trazi Sputnjik V sinoc Indija ga zaregistrirala i proizvodit ce ga.Al ce Rusi uzet novac .Dovrsava se i posljednja faza Sjevernig toka plinovoda bravo njemci.Nek kmece moji domaci Amerikanci oni su Kevini tako ih zoven .Fergusons Kolapsons di je Cepiga, citai z prikrajka u misjoj rupi..

VL
Avatar Ivan Grozni
Ivan Grozni
09:12 15.02.2021.

Meni više ništa nije jasno . Zar naš narod nije protiv cjepljenja . Zar nisu vikali : Cijepi si mamu ? Zar nije bilo priče o čipiranju ? I to baš na ovom portalu razvrszavajući komentare izračunom dođemo do prekoo 80% protivnika cjepljenja . Sad bi se ( odjednom ) svi cjepili . Zove se Rusko veleposlanstvo , cjepi se u Bosni , Srbiji . Traže se ostavke i kazne za cijepljenje preko reda . Što se to događa ?

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
09:16 15.02.2021.

Bravo Grudan Hercegovci tako se to radi.Ne slusat Briselskog Catu,spasavat narod.Imate najbolje cjepivo na svjetu Sputnjik V gotova su jos ovdje u Rusiji dva cjepiva.Uskoro bit ce gotovo i cjepivo za malu dicu. Napravise cjepiva ko cili svit.Prije nekoliko dana otvorili su u ST Peterzburgu nuklearni reaktor najveci na svitu.U obladti nulearne medicine Kemije Biologije proizvodnju neutrona.Tu su rusi najaci na svjetu.Sta kazu domaci amerikanci Cepiga,slusat ce ga hercegovci pa nece uzet Soutnjik V.Mogu mislit kako je nekima sad knedla u grlu a oblajavali..Tako je to rusi rade da.da.

VL
FO
forumlegale
09:21 15.02.2021.

Rusko smece od cjepiva.

VL
ZA
zagabria5
09:06 15.02.2021.

Pa koga to čudi. Njihov HDZ BIH na čelu sa Čovićem ionako je bliži Rusiji, Srbiji i Republici Srpskoj nego Zagrebu i Hrvatskoj. Kada bi se tako bar ponašali kada nešto trebaju pa se obratili novim kamaradima

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.