Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kako 'zabušavamo'
Povratak na članak

Hrvati se na poslu najčešće 'odmaraju' uz surfanje internetom

Većina zaposlenika u Hrvatskoj radno vrijeme rado provodi i družeći se s kolegama te obavljajući privatne telefonske razgovore od kojih se 40% njih obavlja izvan ureda

Komentari 3

Avatar flegmatik
flegmatik
12:42 06.12.2012.

Nije internet kriv za zabusavanje. Nekad se zabusavalo citajuci tiskana izdanja novina i komentirajuci sadrzaje sa kolegama. Danas se zabusava citajuci internetska izdanja i komentirajuce clanke on-line.

VL
PR
prepri43
12:25 06.12.2012.

Zamislite nitko joj na želi biti prvi,a tako je lijepa! (za komentar mislim da nebi vi pomislili na što drugo)!

VL
OD
oltar domovine
18:56 06.12.2012.

Hrvati se na poslu najčešće 'odmaraju' uz surfanje internetom ps:nisu hrvati krivi nego su tvrtke krive sto nemaju sistem programa da se ne moze ici na intrnet osim samo sto je u svrsi shodnosti posla kako je to u razvijenimm zemljama ! Dok tvrtke ulazu za luxsuzne aute svojih menadzera a ne u tehnologiju !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.