Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gužve

Hrvati krenuli na skijališta: Kolone na graničnim prijelazima, čeka se i po sat vremena

Gužve na graničnim prijelazima
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/11
05.01.2019.
u 11:20

Pojačan je promet na autocestama A3 Bregana-Lipovac i A2 Zagreb-Macelj u smjeru Slovenije.

Kolnici su mjestimice vlažni i skliski. U Lici, Slavoniji i središnjoj Hrvatskoj mjestimice pada slab snijeg, a zbog niskih temperatura moguća je poledica. Iz HAK-a vozačima savjetuju da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama, održavaju sigurnosni razmak između vozila i na put ne kreću bez propisne zimske opreme.

Pojačan je promet na autocestama A3 Bregana-Lipovac i A2 Zagreb-Macelj u smjeru Slovenije. Gust je promet i gužve su na pojedinim graničnim prijelazima s BiH i Srbijom na ulazu u Hrvatsku te sa Slovenijom na izlazu. Zbog pojačanog priljeva vozila na pojedinim graničnim prijelazima vrijeme potrebno za prelazak granice se često mijenja, a zabilježena čekanja mogu biti i duža.

Gužve na graničnim prijelazima
1/11

AUTOCESTA A3 BREGANA-LIPOVAC

- kolona vozila na NP Bregana u smjeru Slovenije je oko 2 km;

- kolona vozila na NP Zagreb istok u smjeru Bregane je oko 1 km;

HAK upozorava vozače da se na autocesti A3 između čvora Buzin i čvora Lučko u smjeru Bregane nalazi vozilo u kvaru.

Gust promet i gužve očekuju se tijekom dana na većini graničnih prijelaza s BiH i Srbijom na ulazu u Hrvatsku te sa Slovenijom na izlazu. Zbog pojačanog priljeva vozila na pojedinim graničnim prijelazima vrijeme potrebno za prelazak granice se često mijenja, a zabilježena čekanja mogu biti i duža. Jutros su najduža čekanja 45 minuta na prijelazima Bajakovo i na Stara Gradiška na ulazu u Hrvatsku.  

Pogledajte i video  Čudni znakovi gripe za koje možda niste znali

Komentara 42

DO
doktorica
11:54 05.01.2019.

svake godine ista vijest

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
11:40 05.01.2019.

Sretno Hrvati, puno snijega, uživancije i što manje ozljeda.

VS
vstuden
11:32 05.01.2019.

ajmo hrvati u boj u boj za spust svoj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije