Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pronađen u taksiju

Hrvat uhićen u Brazilu: Sumnja se da je ubio Srbina po nalogu narko bossa

Foto: Interpol
1/3
25.07.2020.
u 19:04

Za Marićem je raspisana i Interpolova tjeralica zbog sumnje da je član međunarodne kriminalne organizacije koja se sumnjiči za šverc droge te likvidacije.

Brazilski mediji prenose kako je tamošnja policija uhitila 28-godišnjeg Hrvata Luku Marića zbog sumnje da je sudjelovao u ubojstvu 39-godišnjeg Marjana Jocića iz Zaječara, čije je tijelo sa srpskom putovnicom na njegovo ime policija pronašla 5. svibnja u blizini Plavog jezera. 

Policija sumnja kako su obojica radili za isti narko kartel.

Za Marićem je raspisana i Interpolova tjeralica zbog sumnje da je član međunarodne kriminalne organizacije koja se sumnjiči za šverc droge te likvidacije. 

Brazilski mediji dalje pišu kako je Marića policija početkom tjedna locirala u jednom taksiju u Sao Paulu te ga uhitili. Kod njega su na ranču pronašli 9.400 dolara, ali i nešto malo hrvatskog novca te zemljopisnu kartu i dva mobitela. 

Sumnjaju da je Marić bio u kriminalnoj organizaciji koju predvodi Brazilac Hernandes Oliveira da Silva

- Policija sumnjiči Marića da je 2019. po nalogu Oliveira da Silve sudjelovao u likvidaciji policajca i još jedne osobe u mjestu Bairo Alto u blizini grada Kurtiba. Osim toga, istraga je utvrdila da je Hrvat sudjelovao i u Jocićevom ubojstvu iako su bili zajedno u kartelu - pišu brazilski mediji.

Još uvijek nije otkriveno je li Marić osobno upucao ili je samo svjedok ubojstva, a policija također utvrđuje radi li se o osobnom sukobu između Jocića i Marića ili se pak Jocić zamjerio šefu bande zbog čega je izdan nalog za likvidaciju. 

Ključne riječi

Komentara 3

BF
bf22
15:17 26.07.2020.

pa što je tu loše? jedan kriminalac je mrtav,drugi će provesti ostatak života u zatvoru. win-win situacija

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
19:53 25.07.2020.

Ako čuje pupi svi smo naj..stradali.

Avatar vasilije
vasilije
19:21 25.07.2020.

To je uradio sa zadovoljstvo po reklamnoj ceni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije