Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
privela ga policija

Hrvat se u Njemačkoj našao u velikom problemu: Iz postaje nazvao svog poslodavca...

Njemačka policija
MICHELE TANTUSSI/REUTERS/PIXSELL
28.08.2023.
u 07:30

Muškarac je na mjestu događaja podigao s bankomata dio novca kojim je mogao platiti samo dio tražene kazne

Državljanin Hrvatske priveden je u zračnoj luci u njemačkom gradu Dortmundu. Policajci su provjerom utvrdili kako je raspisana tjeralica za 22- godišnjakom koji se 22. kolovoza u 15.15 sati pokušao ukrcati na let za Tuzlu u Bosni i Hercegovini.

“Provjerama je utvrđeno kako je za hrvatskim državljaninom raspisana tjeralica državnog odvjetništva u Koblenzu. On je zbog kršenja Zakona o drogama osuđen na novčanu kaznu od 2400 eura, odnosno alternativno na 40 dana zatvora”, navela je policija u svom priopćenju, javlja Fenix Magazin.

VEZANI ČLANCI: 

Muškarac je na mjestu događaja podigao s bankomata dio novca kojim je mogao platiti samo dio tražene kazne. Budući da nije mogao platiti cijelu kaznu, priveden je u policijske prostorije.

“Tamo je navedena osoba imala priliku kontaktirati svog poslodavca koji je isplatio preostali iznos tražene svote. Državljanin Hrvatske nakon toga mogao je nastaviti svoje putovanje”, navela je njemačka policija.

Video: Ovakva se prilika za posao rijetko viđa: Vlasnik apartmana u Splitu zatrpan je ponudama

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
07:57 28.08.2023.

kada nesto pođe po zlu onda je Hrvat... kada je nesto odlicno onda je građanin rh...

Avatar drago41053
drago41053
09:47 28.08.2023.

Decko ne kapira da su njegovi tragovi vidljivi,sada gustaj.

TH
than
23:26 28.08.2023.

I k tome išao za Tuzlu. Vjerojatno ima i zdravstveno osiguranje još uvijek. Pravi adezeov Hrvat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije