Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nisu znali gdje je

Hrvat koji je nestao u Austriji pronađen živ i zdrav, a oglasio se i na Facebooku

Marko Perkušić
Foto: Facebook
25.04.2018.
u 19:30

Muškarac je nestao krajem ožujka, a u potragu je osim policije krenula i njegova obitelj

Hrvat Marko Perkušić (41) iz Župe Dubrovačke čiji je nestanak 26. ožujka prijavljen u Austriji, pronađen je živ i zdrav.

Policiji je tu informaciju dojavila Perkušićeva obitelj, piše Dubrovački vjesnik.

Muškarac je nestao krajem ožujka, a u potragu je osim policije krenula i njegova obitelj. Perkušić je otišao raditi u Austriju u jedan hotel, a obitelji se zadnji put javio iz Salzburga nakon čega mu se izgubio svaki trag.

No, sada se i sam oglasio na Facebooku.

– Nije važno koliko si puta u životu pao, važno je koliko si puta ustao. Dragi moji, ovom prilikom bi vam svima htio zahvaliti na nesebičnoj ljubavi, pažnji i podršci koju ste mi pokazali u ovih mjesec dana. Vidimo se uskoro, voli vas vaš Marko – napisao je on.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
ObrenM
00:24 26.04.2018.

Kreten.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije