Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MISLIO DA JE POTRES
Povratak na članak

Hrvat iz Münchena o eksploziji: 'Zatresla se cijela zgrada, nebo je svijetlilo od rotirki...'

Do eksplozije je došlo za vrijeme građevinskih radova, a policija navodi kako je eksplodirala stara zrakoplovna bomba

Komentari 4

5S
505.scrtom
22:11 01.12.2021.

slučajna bomba !?

VL
Avatar xnomenx
xnomenx
16:11 01.12.2021.

"stvarno sam u tom trenutku mislio da je potres dok nisam čuo eksploziju"-------koliko je trajao taj trenutak ? brzina zvuka je 343 m/s a cijela zgrada se zatresla sto znaci da ta zgrada ne moze biti daleko od mjesta eksplozije. sto se tice eksplozije,ekspodirala je avionska bomba (250 kg) zaostala iz drugog svijetskog rata. aktivirana je bagerom za stemanje, jedan teško povrijeđen i troje lakse.

VL
Avatar Tombstone
Tombstone
16:55 01.12.2021.

Jedna bomba. I cijeli milionski grad na nogama. A sad zamislite kako je bilo ljudima u Turnju, Novoj Gradiski, Vinkovcima, Osijeku, Vukovaru, Zadru.....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.