Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Reporteri HRT-a nisu uspjeli sliku jedne kolone pretvoriti u dvije

Šest reportera i voditelj prijenosa, inače uvijek glatko pričljivi Branimir Bilić, reagirali su tišinom kad su iz režije puštene slike masovne povorke građana, koju nisu predvodili političari

Komentari 33

ZG
Zeljko Grabar
14:22 18.11.2014.

HRT sve vise dokazuje, da nije vise u sanju objektivno pratiti niti proslave mjesnih zajednica a kamoli nesto sto je tako vazno. Gospodin Bilic jedini je bio iznad tog blijedila i pokusavao domoljubnim prilozima popraviti to nesnalazenje, a reporteri ali bas svi su jednostavno ostali jadni, zbunjeni i u nekim momentima nisu znali kako se zovu. Ali takva je bila i politicka elita, blijeda, prestrasena i odsutna duhom od svega sto znaci Vukovar. Protokol bez protokola, a premijer si dozvoljava doci na spomen Vukovaru bez kravate kao zadnji klosar,sto i je uistinu. Jao si ga drzavi u kojoj se vlast boji naroda i svojih braitelja. Zeljko Grabar

VL
BA
barbaro
14:30 18.11.2014.

je li to 5. kolona izvještavala o 2 kolone?

VL
Avatar Slito
Slito
14:33 18.11.2014.

Sramota gledati kako reporteri HTV-a (posebno onaj "skriveni drug" ) govore o nekoj podjeli, koje nije ni bilo. Mizerno je nekoga navlaciti da kaze nesto sto nije cuo ili sto nije vidio, sto su uporno pokusavali reporteri HTV-a.

VL
IV
Ivan50
14:42 18.11.2014.

Jedino je Branimir bio na visini svog zadatka ,dok su oatali stalno tražili dvije kolone kod svojih sugovornika.Ipak Radman nema takvu moć da smijeni Branimira,dok ostali moraju postivat naredbu.Radman ,Milanovic,Josipovic ovo vam ja zadnja kolona sječanja,neznam da će te imati ikad više priliku bit u koloni.Kao obićni građani nikad niste i nećete doći u Vukovar dobrovoljno.

VL
HR
HR4ever
14:32 18.11.2014.

O,hvala ti dobri Boze i ove se godine nije dogodilo Drug Tito jase na celu kolone.........

VL
ĆA
ćaćaća
15:12 18.11.2014.

hrt=pjongjang tv..

VL
Avatar ciril
ciril
14:57 18.11.2014.

Dvije kolone su premalo da bi se Hrvati mogli dostojno ocitovati. Nekima od njih bi najbolje pristajala peta kolona.

VL
NE
neki
15:43 18.11.2014.

Sramota. Kako ih nije bilo stid tako odvratno tražiti "drugu kolonu" kad je nije bilo. Sramota!

VL
Avatar Hazl113
Hazl113
14:31 18.11.2014.

A radi čega su uopće potrebne kamere na taj dan. Čemu televizija. Novinari i mediji za koje rade su jedni od glavnih rasparivača mržnje. Jedne novine pišu jedno, druge drugo, isto kao radio i TV.

VL
NE
neboiznadzagreba
14:59 18.11.2014.

Dvije kolone , više komentara i više mržnje , ali nije bilo tako , na žalost dežurnih huškača i mrzitelja . Zapamtili smo Vukovar i dostojanstveno odali počast njegovoj žrtvi za domovinu , ne za stranku i vođu ! Slavalava Gradu i onima koji su branili njega i nas !

VL
Avatar Django
Django
16:05 18.11.2014.

Izvještavanje iz Vukovara je bilo sramotno, sa izuzetkom gospodina Bilića, kojem kapa do poda! Toliko jasno izrečenih činjenica nije se čulo u našim medijima jako, jako dugo. Mislim da mu je ovo zadnji nastup na JRT za dugo dugo vremena. Reakcija svih ostalih unaprijed "nabrijanih" reportera (reporterki) podsjetila me na ne tako davni događaj kada su u Haagu naši generali oslobođeni krivnje. To je bila ista reakcija, jer ih je stvarnost grubo prevarila pa nisu znali kako da reagiraju i odrade unaprijed pripremljeni program. Sramota i dno dna ovako se iživljavati na žrtvi Vukovara. Cijelu tu ekipu treba smjesta najuriti. Znam doduše da se to neće dogoditi, ali strpiti ću se još godinu dana!

VL
UI
Uvijek_iskreno
16:06 18.11.2014.

HRT nije u stanju nikada biti objektivan, sramotni su njihovi potezi kroz cijelu godinu, a ovo je vrhunac.

VL
BE
berija
15:57 18.11.2014.

Lako je meni za 2. kolonu. Što ćemo s 5. na HTV-u?

VL
AL
Alkana
16:35 18.11.2014.

HRT-ovi reporteri i reporterke strašno su nas zamarali i nervirali svojim inzistiranjem na dvije kolone. Ako netko nije odmah odgovorio, onda mu je Kristina Pešić ponovila pitanje što misli o toj podjeli i 2 kolone. Sramota za sve reporterke! Kaoo da su izazivale neki incident! Pa ne živimo valjda više u policijskoj državi! Ovo je slobodna zemlja i svatko može ići putem kojim želi! Jedino 91. naši hrabri branitelji nisu imali taj izbor nego su morali ići u jednoj koloni gdje su bili premlaćivani i ubijani. Dignitet današnjeg dana narušili su samo oni koji svaki drugi dan pljuju i omalovažavaju hrvatske branitelje a sada su u Vukovar došli "ponizni"i miroljbivi. Vidjet ćemo što će biti za koji dan kad opet počnu hvatati branitelji koji su skinuli ćirilične ploče.

VL
DO
dobrodosliMV
17:42 18.11.2014.

Pa i proslogodisnja podjela je dosla iz drzavnog vrha pa i pokusaj ovogodisnje podjele je i taj pokusaj da HRT koliko je god moguce da sliku o podjelama jer misli da hrvatski narod nasjeda na tako niske provokacije ali hvala bogu sto svaki dan donosi i njihov kraj.

VL
BT
btatarov
15:33 18.11.2014.

Treba li nas HRT praviti slijepima kod očiju? Gdje su cijelo vrijeme vidjeli njegovi izvjestitelji dvije kolone? Očito je da su dobili zadatak da ih vide! Sad je jasno da je Stožer dobro locirao petu (5) kolonu! Naš predsjednik ipak "vidi" pokušaje pa svoje razočaranje oblikuje napuštanjem cijele komemoracijei odlaska uoči početka Svete mise. Da je ostao sa svojom svitom mogao je čuti vrlo poučne poruke iz usta biskupa Mate. nije a možda je i bolje jer mu te riječi ništa ne znače. Predsjednik vlade, za njega je suvišan bilo kakav komentar!

VL
DU
Deleted user
09:56 19.11.2014.

vec su i dragom bogu dosadni sa tim kolonama....nije bilo incidenta pa sad nemaju o cemu pisati....

VL
MO
mbuljat@optinet
16:00 18.11.2014.

Ta mala Bjondićka mora da ide na instrukcija kod Radmana

VL
DE
demokršćanin
18:10 18.11.2014.

Savjetujem reporterima HRT-a da odu na pregled oftalmologu.

VL
DR
drugastrana
14:55 19.11.2014.

Još jedan u nizu sramotnih komentara ovog novinarčića. Umjesto pohvale za dostojanstveno obilježavanje dana sjećanja kako u direktnom prijenosu tako i mnogobrojnim emisijama i dokumentarcima dobili smo ovaj jadan uradak.Komercijala niti jednom emisijom nije obilježila ovaj dan, ali o tome novinarčić niti slova već traži mane Hrt-u.Komentari ispod teksta su u istom stilu jad i bijeda

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.