Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suđenja Bandiću, Vidoševiću, Lovrić Merzel...
Povratak na članak

Hrpa materijalnih dokaza i puno svjedoka: Suđenja VIP osobama u prosjeku traju sedam godina

Suđenje će ostati zapamćeno i po sukobu suca Turudića i USKOK-a zbog nagodbe s jednim optuženim.

Komentari 22

GO
Gomila
07:16 26.10.2021.

50% sudaca su kurupirani kriminalci politickog porijekla to je najvisi problem u hrvatskoj pokvareni sudci podplati sudca i on sudi utvoju korist

VL
Avatar Poskok 1
Poskok 1
07:03 26.10.2021.

Volio bi ovu bahatu Merzelicu vidjet iza rešetaka više od bilo koga...

VL
KU
Kultura
06:44 26.10.2021.

Vip lopovima traju u prosjeku 7 godina, ali siromaka osude za mjesec dana, tako da u prosjeku sudjenja taju oko 2 godine. Tako su nam na dnevniku objasnili. Sad ce to rijesit covjek koji bi zabranjivao simbole. Ali samo obe koji njemu ne pasu. Crvena zvijezda mu nije mrska.

VL
GE
geler203
07:36 26.10.2021.

I? Kada će presuda Bandiću? To što je mrtav nema nikakvog opravdanja za nesuđenje jer djelo je počinjeno i novci se negdje nalaze. Ukoliko se mogu posmrtno dojeljivati odlikovanja za zasluge može se posmrtno dodijeliti i suđenje i pronaći novac.

VL
Avatar TvojUjko
TvojUjko
06:57 26.10.2021.

To su VIP osobe. Njih ne treba osuditi nego im još izaći u susret i pomoći im! Sta siromah bez zubi, pa takve treba rokat, a ne ove lijepe, sređene VIP osobe.

VL
RO
roland
06:39 26.10.2021.

Kod suđenja VIP osobama nema pravomoćnih i izvršnih presuda! Jedini kojeg su osudili je Sanader, a za to je sam kriv se naslikavao po Moskvi uoči finala SP u nogometu 2018.g., promovirao je svoje knjige, stalno je pisao protiv Bajića, itd. Ne bi ni Sanadera osudili da je bio politički inteligentniji.

VL
Avatar southman
southman
07:09 26.10.2021.

VIP - very important prisoners

VL
GO
Gomila
07:19 26.10.2021.

sad smo dobili vrhovnog sudca Dobrinica koji je podplacen politickim idejama vec stvara mrznju medzu hrvatima

VL
Ivan_Žižak
10:36 26.10.2021.

Nebitne "novine" u nebitnoj "državi" od strane potplaćenih novinara donese bajatu vijest bez spominjanja ijednog KRIMENA drugarice "Marine" "Merzel". A znamo da neki ljudi iz jednih balkanskih novina prijateljuju s moćnim zaštitnicima dotične. Mi se, naravno, ne usuđujemo napisati imena al' recimo da su poznati po izjavama tipa "sad ćeš ti vidjeti tko je u ovoj državi policija!". Jer za njih zakoni ove "države" ne vrijede. Uživajte "umreženi". Nećete još dugo.

VL
DU
Deleted user
09:13 26.10.2021.

Hoće li sdp biti proglašen kriminalnom organizacijom, te hoće li se pokrenuti istrage o kriminalu i korupciji u svim gradovima i županijama koje drži sdp ??? Ili kad je partija u pitanju odgovornost i kriminal isključivo mogu biti pojedinačni i osobni 😉🤪

VL
DU
Deleted user
09:22 26.10.2021.

Neka je kristalno jasno na koju se stranu svrstao drug Dobronić!!! Petokraka i pijani oko plota. To što se Za dom spremni uzvikivalo dok su najbolji od nas ginuli od petokrake, to je za drugarčića ne bitno. Ako i kada bude trebalo, i drugarčić će uzvikivati Za dom spreman, ugledajući se na stjepana mesića. Dikobraz dva milijuna kuna "dobio od pajde" jer je visok, plav i zgodan, vrstan pjevač sa puno džepova i nema sumnje u korupciju. Bravo nulanoviću! Nama ovrhe, a petokrakanima lovorike!

VL
SI
sisavac
08:53 26.10.2021.

dal smo nakon bilo koje presude o našem pravosuđu promijenili mišljenje? saga oko sanadera, mol-a, nije završena ni ovom presudom, austrijanci su nam već jednom očitali bukvicu, sad nam neki drugi sud bude još jednom. realno, protiv sanadera osim insinuacija tužitelji nemaju ništa. šteta? koja šteta? za koga? državu? tko je oštećen? dal je sanader dobio mito? nije. novac je dobio potrošio ježić, za svoje poslove. nemaju veze sa dr ivom. možemo ga mrziti kolko želimo, ali za osudu trebamo dokaze, a izrezane snimke kamera to nisu. nesrazmjer imovine i prijavljenih prihoda? tko u ovoj državi može dokazati da sve što ima je zaradio, stekao legalno? nitko. on se čitav život bavio koječime, bio na položaju, fino zarađivao, i kao i svi naši visoki suci, naslijedio ogromnu imovinu. nije li tragikomedija da naši suci koji zarađuju po 40.000 kuna neto, ne žive u svojoj kući, stanu, ne voze svoj auto, imaju kredit, al se ne zna za što... i sve je ok?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.