Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nezadovoljstvo u HSS-u:
Povratak na članak

Hrg odgovoran što smo dobili tek jednog zastupnika

S čak 35 tisuća glasova osvojili smo jedan mandat, a toliko su osvajali i oni koji su dobili samo 1500 glasova, kaže Nenad Matić

Komentari 8

NE
Neo001
21:25 11.01.2016.

HSS je izgubio svoju bazu seljake, vrludanjima, a najviše kada se vezao uz komunističku partiju. TU JE IZGUBIO SVOJU VJERODOSTOJNOST domoljubne hrvatske stranke. To će biti jako teško povratiti, a naročito sa takvim balastima kao jumbo i slični.

VL
DU
Deleted user
17:57 11.01.2016.

Hrg vas je ovog puta preveslal do boli.

VL
SS
sokac sa drave
18:00 11.01.2016.

Jedan mandat i to njemu.On vise nije ni trazio.

VL
TT
tTony
02:48 12.01.2016.

Ncionalna borba za fotelje... daj slozite to cim prije dok ne izgubite povjerenje

VL
BA
balic
14:19 12.01.2016.

Hrg se uhljebio,sta njega briga za vas! :) izbacite ga iz stranke inace ste srozani do kraja sa njim.

VL
KI
Kumek iz (HR.Zagorja)
23:50 11.01.2016.

Nenad Matic je u pravu Hrg zavlacili jer trguju sa HDZ I ocekuju kako on sam najavljuje pomoc od HDZ-a. Pomoc od HDZ-a.je Slepanje HSS-a.a to donosi stetu HSS-u.a donosi dohodak HDZ-u .jer po toj politici Hrga I HDZ-a. Dobivaiva izgled da HDZ preuzima HSS koji nije u stanju Sam sebe uzdrzavati . Ja bi preporucio onima od kojih to Hrg ocekuju podrsku neka koaliraju sa HSS jer je Doktrina I Politika Dr.Stjepana Radica u HSS a ne u HDZ. Tu nema dvojbe Hrg mora pod svaku cijenu prepustiti drugome koga se izabere da bi HSS nastavimo Hrvatsku Borbu za Reformu Hrvatske I sprovadjanje Doktrine I politike Dr.Stjepana Radica koji nije imamo prilike da ju sprovede zbog Atentata u Beogradu. Hrg je drugi Macek koji je bio neposlusni I otisao u Beograd a Ovo sto Hrg radi je da unisti HSS I da ga preda na uzdrzavanje u HDZ je katastrofa U HSS I PO Tom pitanju Hrg treba cim prije raspisati biranja novog Precjednika HSS-a.. Ja preporucujem HSS-u. Da nezavlaci sa Hrgom jer se spreman da HDZ preuzme brinu o HSS-u. Da zapocme promicati Politiku I Doktrinu Dr.Stjepana Radica da bi dobio Hrvatski Narod na svoju Stranu a tako I bi dokazao da Clanstvom tog HSS-a. Nije u stanju sprovoditi nauke I Doktrinu Dr.Stjepana Radica pa je PO Tom pitanju se je trebalo dogoditi da svi oni kojima je U srca Dr.Stjepan Radic su trebali doci u HSS gdje se vodi Doktrina I politika Dr.Stjepana Radica Ali u ovom trenutku to bas tako neizgleda jer HSS vodi Neposlusan Ko I prijasnje Macek koji je otisao u Beograd da bi dao priliku onima koji su uveli Hrvatsku u Srpsku Monarhiju.. Molim Clanstvom HSS-a. Da pod hitno izabere novog volju HSS-a. Da HSS izadje sa novim Precjednikom I da dokaze da Taj HSS ide sada pravim putem I to sa Doktrinom I politikom Dr.Stjepana Radica I da se zalaze za Hrvatske reforme koje je zapoceo Dr.Stjepan Radic .Hrvatski Narod ce prepoznati politiku Radica I podrzati HSS a ako to neuspije znaci da se nesprovodi politika I reforma Dr.Stjepana Radica. Vjera u Boga I Seljacka Sloga!.

VL
MI
miso
16:23 12.01.2016.

''S čak 35 tisuća glasova osvojili smo jedan mandat, a toliko su osvajali i oni koji su dobili samo 1500 glasova, kaže Nenad Matić'', npr. Ivan Sinčić je sam osvojio 95 000 glasova, 63 puta više od spominjanih 1500.

VL
Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
23:43 11.01.2016.

pa imate usidjelicu Petirku u EU parlamentu.... naravno i to ste dobili na prevaru i pritiske.... Kaj bi još sada ? Ekipa koja do jučer ima ratnog profitera Jambu u svojem članstvu drugo ne zaslužuje. BTW, čudi me da ga niste istaknuli za ministra financija ili gospodarstva.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.