Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'uzima novac koji nije njen'
Povratak na članak

Hrebak prijavio Daliju Orešković: 'Sposobna je licemjerje upakirati u celofan morala'

"Notorna Dalija Orešković, JANAF-ova odvjetnica koja je dobila posao za tu tvrtku bez javnog natječaja, upravo ona, a ne tisuću drugih zagrebačkih odvjetnika, drži nam moralne prodike o borbi protiv korupcije i transparentnosti, a s druge strane netransparentnost pokazuje na primjeru svoje vlastite stranke", napisano je u priopćenju.

Komentari 10

DA
Dario2323
10:01 10.12.2020.

Hrebak bolji ti objasni zašto poslove projektiranja dajes samo jedan firmi u gradu!!koja projektira 100 puta jedan te isti posao!!transparentno do bola😂😂😂😂

VL
SN
snicl
11:27 10.12.2020.

Jasno je da je pokušavaju ušutkat,ne zna se torbar Bačić nosit s oporbom,osim prepucavat s sdp-om,koji je samo teoretski oporba.

VL
Avatar Krile102
Krile102
10:48 10.12.2020.

Mislio sam opsežniji komentar na Hrebaka napisati , ali Dalija je sve rekla

VL
Avatar nosac
nosac
10:01 10.12.2020.

ovo za JANAF je u pravu, a ovo za stranku je totalna glupost, dobila je lovu za ulazak u sabor kao svi i sad mijenja stranku a zakoni su takvi da ne može prebaciti lovu pa mora ostaviti staru stranku da tu lovu može potrošiti kaj je tu sporno??!?!?!?

VL
DU
Deleted user
10:54 10.12.2020.

Puno političara su kao dragi i dobri, ali i puno ih kao ima prijave, ali nitko od političara ne odgovara za ništa. To je prava istina. Sve su svađe između njih za što bolje pozicije, tako barem izgleda.

VL
Avatar manjejeviše
manjejeviše
11:00 10.12.2020.

Jesu li žetončići ponijeli lovu sa sobom kada su prelazili Bandiću ?? Crna Dalija oličenje morala i borbe protiv korupcije.

VL
Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
10:49 10.12.2020.

To nisu njeni novci, nego novci stranke koja više ne postoji i ništa ne radi. Neka vrati u državni proračun, a svoje "političko djelovanje", tj. Thelma i Louise ušminkavanje uz poskočice i doskočice, s onom našom tukom iz Splita, nekk nastave o trošku stranke koja jesu..ma koja to bila....

VL
DJ
DjD
10:44 10.12.2020.

Meni osobno je ovaj Hrebak ok. Nije skrivao da ide sa HDZ-om, rekao odmah da će se zalagati za zakon o trošenju sredstava lokalne uprave koji upravo prolazi, progurao par projekata za Bjelovar. Za nekog sa dva mjesta u saboru sasvim dovoljno. Međutim, sretno mu provođenju liberalne ideje u HR kod politički nepismenog naroda koji i dalje poistovjećuje liberalizam i ljevicu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.