Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
naJBOLJI PRIJATELJ

Hrabar pas spasio troje djece od zmije otrovnice

pas
Lifewithdogs.tv screenshot
19.09.2013.
u 21:58

Ne sluteći zlo, djeca su se igrala u sigurnosti obiteljskog dvorišta u Queenslandu. U jednom trenutku na teren je dopuzala jedna od najvećih svjetskih otrovnica, australska smeđa zmija čija jedna kap otrova može ubiti čak 16 ljudi

Iz nevjerojatne opasnosti izbavio je stafordski terijer Jeff troje mališana nakon što se u njihovu vrtu u Australiji zatekla zmija otrovnica.

Ne sluteći zlo, djeca iz obitelji Moskwa igrala su se u srijedu ujutro u sigurnosti obiteljskog dvorišta u Queenslandu, javlja Lifewithdogs.tv. U jednom trenutku na teren je dopuzala jedna od najvećih svjetskih otrovnica, australska smeđa zmija čija jedna kap otrova može ubiti čak 16 ljudi! Pas se hrabro suprostavio zmiji, a u namjeri da zaštiti svoje male vlasnike nije ga pokolebao niti ugriz u njušku. Nastavio je borbu sve dok uljeza nije usmrtio. Potom je i sam klonuo. Pred kraj obračuna na mjesto je stigao i otac dječaka Michael Moskwa.

Ljubimca je strpao u automobil i odvezao veterinaru. Nakon što mu je ubrizgan protuotrov, pas se polako počeo oporavljati. Pravo je čudo što je preživio, a svjesni su toga i vlasnici koji su strahovali da će ostati bez hrabrog Jeffa.

>>Psa lutalicu udomili zahvaljujući Google Street Viewu

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije