Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na cesti 10 godina

Psa lutalicu udomili zahvaljujući Google Street Viewu

pas lutalica
Daily Mail screenshot
13.09.2013.
u 08:00

Jennifer Velasquez kontaktirala je udrugu ''Nada za šape'' koja brine o napuštenim životinjama i opisala im točno mjesto na kojoj je ugledala kuju Sonyu.

Pas lutalica spašen je s ceste i sretno udomljen nakon što ga je jedan američki par zamijetio dok je surfao Google Street Viewom.

Jennifer Velasquez kontaktirala je losangelesku udrugu ''Nada za šape'' koja brine o napuštenim životinjama i opisala im točno mjesto na kojoj je ugledala kuju Sonyu. Jedan od volontera udruge Eldad Hagar tada je otišao na lokaciju i odmah uočio nesretnu životinju, piše Daily Mail. Sjedila je ispred napuštene zgrade, a kada je Hagar došao do nje, sramežljivo se zavukla pod obližnji automobil. Vlasnik lokalne tvrtke kazao je da Sonyu na istom mjestu viđa najmanje 10 godina.

Hagar joj se približio i pokušao je nahraniti komadićima mesa, a kada je nakon nekog vremena zadobio njeno povjerenje, vezao ju je vodilicom i ukrcao u automobil. Sonya je potom ošišana i okupana te odvedena veterinaru. Ustanovljeno je kako ima nekoliko tumora i artritis. Operirana je i sretno udomljena. Kako ima problema s kostima, podvrgnuta je tretmanima akupunkture na koje reagira dobro. Može se kretati bez velikih bolova što joj, da je ostala na ulici, više ne bi bilo moguće.

>>Google Street View snimio tijelo mrtve djevojke u kamionetu?

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije