Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MINISTAR GOSPODARSTVA
Povratak na članak

Horvat o novinaru Krešiću: I mi smo imali sličnu afericu, tu i tamo pobjegne poruka

- I mi smo političari na to osjetljivi. Ja vjerujem da prisluškivanja u tom segmentu nema.

Komentari 4

BR
brtzii
09:17 27.05.2020.

horvat se predstavlja kao veliki energetski stučnjak a sad izjavljuje "Ono moje skromno znanje kojem imam u tom segmentu" tako je i marić u agrokoru dok je trebalo postati ministar rekao da je vodeći menađer agrokora a dok je agrokor propao onda je rekao ja tamo ništa nisam radio ništa nisam znao niti za išta bio odgovoran....hdz genijalci i stručnjaci....

VL
BR
brtzii
09:16 27.05.2020.

ovdje je stvarno netko lud, je li on stvarno rekao ovo "teška slavonska nafta je specifična, nije je lako preraditi pa je šaljemo u mađarsku" ili su to novinari izmislili ??!?!? pa za što je izgrađena rafinerija u sisku da se prerađuje slavonska nafta ili ruska, američka, arapska nafta ? koja nafta se do sad tamo prerađivala ruska, američka, arapska ili slavonska ??!?!?!?!

VL
BR
brtzii
09:13 27.05.2020.

horvat se već godinama predstavlja kao stručnjak za energetiku i cilja ministarstvo energetike još od vremena karamarka i sada mrtav hladan izjavi "Ono moje skromno znanje kojem imam u tom segmentu", to su ti hdz stručnjaci i genijalci, sramota.....

VL
Avatar manjejeviše
manjejeviše
09:08 27.05.2020.

Džaba ti to pričaš moj ministre, jer svega 10% ljudi u HR zna o čemu pričaš. ostali "znaju" ono što pišu Nacional i Novi List i govori N1 i Munižaba !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.