Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRIJEME MARTINJA

Horvat na Facebooku: Ovaj vikend budite posebno oprezni i odgovorni sudionici prometa!

Darko Horvat
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
09.11.2019.
u 15:19

planirate li ovog vikenda proslaviti Martinje uz koju čašicu, nemojte sjedati za volan, već se unaprijed organizirajte i sigurno se vratite svojim domovima! , napisao je Horvat.

- S obzirom da je moja posljednja izjava prilikom otvorenja gospodarskog sajma u Križevcima interpretirana na razne načine koji u sebi sadrže krivu konotaciju i nikako ne odražavaju moj osobni stav, ovim putem želim vrlo jasno poručiti svim našim građanima – ovaj vikend budite posebno oprezni i odgovorni sudionici prometa!

Olakšajmo na taj način posao našim vrijednim djelatnicima policije za koje vjerujem da će, savjesno kao i do sad, obaviti svoju dužnost na opću dobrobit i sigurnost svih nas zajedno. Razmišljajte preventivno! Stoga, planirate li ovog vikenda proslaviti Martinje uz koju čašicu, nemojte sjedati za volan, već se unaprijed organizirajte i sigurno se vratite svojim domovima! Za nesreću je dovoljan samo jedan trenutak nepažnje. Upravo zbog toga, nemojmo slavlje i veselje pretvoriti u tragediju. Zaštitite sebe i ostale sudionike u prometu! - poručio je ministar gospodarstva poduzetništva i obrta Darko Horvat na Facebooku, nakon što su mediji prenijeli da su on i saborski zastupnik HDZ-a Damir Felak na otvaranju sajma u Križevcima pozvali policiju da u dane slavlja Martinja progleda kroz prste onima koji "potroše" malo više mošta ili vina. 

Ključne riječi

Komentara 3

DV
dvorskaluda
16:05 09.11.2019.

Eto novinara! Pa čovjek je pozvao policiju da bude milostiva prema onima koji popiju previše . Milostiva!

ST
stefj
19:12 09.11.2019.

Eh, i tu se javio... No sigurno da bi bio bolji policajac nego ministar. Ovoliko lošeg ministra gospodarstva već dugo nismo imali. Priča jedno, radi potpuno suprotno, nabacuje nove parafiskalne namete, ne drži se dogovora itd...

Avatar Nlnja
Nlnja
16:45 09.11.2019.

Dozvoljenu koncentraciju alkohola treba podići na 0,8 promila. Sva relevantna istraživanja su pokazala kako su vozači pri toj koncentraciji alkohola u krvi i dalje sposobni upravljati vozilom, čime se vode SAD i Velika Britanija kod kojih je dozvoljeno 0,8 promila čak i za profesionalne vozače.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije