Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANI MARTINJA

Ministar Horvat reagirao na medijske napise: To je lažna vijest

Darko Horvat
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/7
09.11.2019.
u 13:27

Horvat kaže da je Felak poručio policiji da budu malo milostiviji prema onima koji naprave prijestup, ali da je također molio i policiju da odradi svoj posao

Ministar Darko Horvat i potpredsjednik HDZ-a komentirao je medijske napise da su on i HDZ-ov zastupnik Felak pozvali policiju da bude milostiva prema vozačima koji piju za vrijeme Martinja. Horvat je za 24sata rekao da je informacija da su on i kolega Felak zamolili policiju da ne kažnjava vozače za Martinje 'fake news' (lažna vijest). Smatra da je govor isječen, a pogotovo dio koji se odnosi na njega i da je pogrešna interpretacija.

Horvat kaže da je Felak poručio policiji da budu malo milostiviji prema onima koji naprave prijestup, ali da je također molio i policiju da odradi svoj posao.

- Ja sam rekao da se nadam da oni koji će se malo opustiti uopće neće sjedati za volan i da živim u nadi da će policija korektno obaviti svoj posao. Mi smo u Međimurju izgubili ove godine 11 mladih života u prometu i da ja sad pozivam policiju da ne kažnjava alkoholizirane vozače, pa tko je tu lud?! - rekao je Horvat.

Podsjetimo, ePodravina je prenijela pozdravni govor Felaka na otvorenju Obrtničkog sajma u Križevcima.

- Zamolio bih načelnika policijske uprave da ovih dana njegovi djelatnici budu malo milostivi i da progledaju kroz prste onima koji će malo više “potrošiti” mošta ili vina jer, kao što svi znamo, potrošnja je pokretač gospodarstva i puni državni proračun te utječe na rast BDP-a. Stoga, uz preventivu, budimo malo milostivi ovih dana i budimo milostivi prema onima koji puno troše –.

Na otvorenju Obrtničkog sajma u Križevcima bio je i ministar Darko Horvat koji je prokomentirao Felakov govor.

- U nadi sam da će stvarno policijska uprava poslušati i zapamtiti vaše rečenice – rekao je ministar Horvat, javlja epodravina.

Komentara 13

DV
dvorskaluda
13:01 09.11.2019.

Milostivi! Kao prema gospođama koje prodaju koji grinacjg, sir ili malo krumpira izvan placa? Milostivi, čak i ako ozlijede ili ubiju pješaka? Milostivi jer neka zadrigla individua ne želi platiti taksi da ju pijanu voze doma? Milostivi. Zaboga, ovo see zove država? Pravna država? Uređena država? To je državni dužnosnik ili službenik?

Avatar drot kefa
drot kefa
15:02 09.11.2019.

Budimo milostivi prema pijanim vozačima, budimo milostivi ako pijani vozač zgazi nečije dijete, budimo milostivi prema onima koji su se obogatili pljačkom i makinacijama , budimo milostivi prema svima koji krše zakon.... pa od kuda izviru tolike budale.

Avatar Optimyst
Optimyst
12:48 09.11.2019.

Znači Martinje ti daje pravo da ugrožavaš svoj i tuđe živote i sigurnost ? Ovo su nenormalne i opasne gluposti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije