Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sastanak koalicijske većine
Povratak na članak

Horvat dobio zadatak izračunati koliko može koštati stečaj Uljanika

Odluka o sanaciji Uljanik grupe odgođena za idući utorak do kada bi se trebale izraditi detaljne tablice o troškovima restrukturiranja

Komentari 4

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
14:21 13.03.2019.

Uopće me ne zanima koliko će koštati ta rupa bez dna... zatvoriti to ili pod hitno u stečaj , a IDS mafiju i direktore u Remetinec

VL
Avatar comandante
comandante
15:27 13.03.2019.

jeli ovo onaj "stručnjak" koji je nakon srebra u Rusiji izjavio da će sada zbog nogometa hrpa investitora navaliti na Hrvatsku ali da mi moramo biti pametni i izabrati samo najbolje!!! Pa ga priupitajte..jeli izabrao te najbolje, klaun bjelosvjetski!!!

VL
HB
hbhr
13:29 13.03.2019.

za milijardu eura možete kupiti 3 Podravke koja je 100%tni vlasnik Belupa i Žita iz Ljubljane

VL
Avatar Obama
Obama
15:53 13.03.2019.

Ministar nema "veze sa vezom" a kamoli da on izračuna koliki će biti troškovi...ha ha ha .....cirkus ide dalje

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.