Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policija će poslati priopćenje

Šok u Bjelovaru: 'Susjed mi je motikom ubio psa ispred kuće. Šokiran sam'

Ilustracija
RUSSELL CHEYNE/REUTERS
02.02.2024.
u 10:26

"Upravo sam danas dobio nalaze, gdje piše da je umro od snažnog udarca tupim predmetom u glavu. Vidjet ćemo koje će dalje procedure biti", rekao je ožalošćeni vlasnik psa.

U Ulici Đure Sudete u Bjelovaru dogodio se šokantan incident. Kako jedan mještanin tvrdi za Klikni.hr, njemu je susjed motikom ispred kuće ubio psa, malog mješanca po imenu Tiko, kojim je s njim živio pet godina.

– Šokiran sam, uznemiren i tužan. Ne mogu oka sklopiti zbog ovoga što sam doživio. Susjed koji živi kraj mene i kojeg poznajem 40-ak godina mi je ispred kuće mučki motikom ubio psa, moga Tika. Kakav monstrum moraš biti za tako nešto – kazuje u nevjerici stanovnik Bjelovara, koji je istaknuo da je Tiko bio napušteni pas kojeg su "uzeli pod svoje" prije pet godina i od tada im je poput člana obitelji.

Ilustracija
1/4

– Taj susjed, inače stariji čovjek, često sa svojim psom šeće po naselju, ali šeće s naoštrenom motikom u ruci. Tiko je izašao iz dvorišta, došao do njega, da bi ga ovaj udario motikom u glavu. Pas je odmah pao u nesvijest, ali ga je ovaj još išao dokrajčiti s nekoliko udaraca u glavu, nakon čega mi je doviknuo: "Evo ti sada tvoga psa" – prepričava za Klikni.hr šokirani Bjelovarac.

Tada je on, kazuje, nazvao policiju i veterinarsku službu, koja je navodno ustanovila da je pas preminuo od udaraca u glavu.

 –Strašno nešto, nemam riječi i potpuno sam u šoku da mi se tako nešto može dogoditi ispred kuće – kaže vlasnik psa.

VEZANI ČLANCI:

– Htio sam da Tiko bude pokopan u svojem dvorištu, ali policija ga je uzela zbog dokaza, a kasnije je pas završio na obdukciji u Križevcima. Dobio sam nalaze, gdje piše da je umro od snažnog udarca tupim predmetom u glavu. Vidjet ćemo koje će dalje procedure biti – rekao je ožalošćeni vlasnik psa.

Kako Večernji list doznaje, ubijeni pas je često istrčavao i i napadao psa kojeg je napadač vodio na povodcu. Vlasnik ubijenog psa ovaj pust ih nije stigao razdvojiti.

VIDEO Strava u Zadru: Staford usmrtio staricu u stanu

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije