Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zločinci iz dvorišta

Angažirala vrtlara da joj ubije muža, a on je potrošio novac i prijavio ju policiji

Ilustracija
Foto: Getty Images
1/3
18.09.2019.
u 15:49

Iako motiv još nije jasan, sumnja se na koristoljublje, a dotična negira optužbe koje joj se stavljaju na teret.

Tatjana B. jednog je jutra gledala svog vrtlara i na pamet joj je pala ideja da bi baš on mogao ubiti njenog supruga. 48-godišnja žena iz vojvođanskog mjesta Senta je od svibnja ove godine do 15. kolovoza o ubojstvu pregovarala sa svojim vrtlarem Z.K. (33), a za sam čin mu je ponudila 1600 eura koje je muškarac na koncu i uzeo. Međutim, vrtlar je novac potrošio, a muž je ostao živ.

Kako prenosi Blic, Tatjana je uhićena prije mjesec dana, a od tada liječnici pokušavaju procijeniti njeno psihičko zdravlje.Tužiteljstvo je, kao svjedoka, saslušalo i njenog supruga kao i još petero ljudi. 

Iako motiv još nije jasan, sumnja se na koristoljublje, a dotična negira optužbe koje joj se stavljaju na teret.

Prema izvorima iz istrage, vrtlar je Tatjanu tražio još novca, a ona ga je svo to vrijeme nagovarala da što prije odraditi zadatak. Međutim, muškarac ju je tada prijavio policiji.

Tatjani će se vjerojatno suditi za kazneno djelo poticanja na teško ubojstvo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije