Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBITELJ U ŠOKU

Horor scena na autocesti u Njemačkoj: 'Okružili su nas. Pomislila sam, ako mužu pucaju u glavu...'

Autobahn A9 on May 26, 2023 before Pentecost.
Frank Hoermann/SVEN SIMON/DPA
11.06.2023.
u 09:41

Supružnici (33, 36) i njihovo dvoje djece vraćali su se svojoj kući kada su ugledali 40-50 motorista kako im se približavaju, a onda su krenuli problemi

Nalik nekom trileru scena je koja se nedavno dogodila jednoj njemačkoj obitelji tijekom vožnje na autocesti kod Saarbrückena, kada su njihov obitelj okružili motoristi. Supružnici (33, 36) i njihovo dvoje djece vraćali su se svojoj kući kada su ugledali 40-50 motorista kako im se približavaju.

- Nisu bili prepoznatljivi jer su imali sunčane naočale i šalove. Pojavili su se kad smo bili kod čvorišta Neunkirchen. Htjeli smo promijeniti trak i upalili žmigavac. Jedan od motorista nam je čak dao znak rukom da prođemo - ispričala je žena, prenosi Fenix Magazin. Nakon što su upravo to i učinili, krenuli su problemi. Žena je tako ispričala kako su ih motoristi okružili i zatrubili im, a potom ih krenuli usporavati dok obitelj nije bila prisiljena zaustaviti se na pomoćnoj traci autoceste. 

- Vikala sam mužu neka odmah zaključa vrata vozila. Neki vozači su sišli s motora, jedan drugomu nešto govorili i prilazili nam. Zatim su počeli lupati po prozorima. Jako smo se uplašili, djeca pogotovo - ispričala je dalje žena, navodeći kako je jedan od motorista pokazao svoje vatreno oružje.

VEZANI ČLANCI:

Kako bi zaštitila supruga, žena se nagnula ispred njega. - Pomislila sam, ako mu pucaju u glavu, nikad nećemo odavde pobjeći - kazala je. Obitelj je na kraju polako krenula dalje, a motoristi su ih slijedili do jednog izlaza s autoceste kada su odlučili sići. Obitelj je stala na idućem odmorištu i odmah obavijestila policiju.

>> UZNEMIRUJUĆA SNIMKA Morski pas ubio Rusa u Egiptu

Komentara 31

KO
komšikanac
08:19 12.06.2023.

junačine u čoporu od 40 navalile na jedan auto u kojem su bila djeca s roditeljima? ne sumnjam da je istina jer su na neki dan vidio incident s motoristima - auto udaljen 200 m uključivao se u gradu sa sporedne na glavnu cestu. ograničenje je 50 km na sat, puna crta, no motorist se zaletio preko pune crte pretječući auto ispred i dojurio kao metak s barem 80-90 na sat do automobila koji se uključivao u promet i onda, valjda ljut što se auto uključio u promet, vozač na motoru približio se autu koji se uključio u promet, a suvozačica je nogom udarila bočni retrovizor auta!?!? vozač auto tada je popi...o i zakrenuo auto prema motoru i skoro ih srušio, a onda je stao na gas i krenuo za njima! motoristi koji uopće nisu očekivali da će se netko usprotiviti njihovom divljaštvu stisnuli su gas i jedva utekli -spasila ih je kolona auta iz drugog smjera i auto ispred auta koji se uključio u promet zbog koje auto nije mogao pojuriti za njima...oni su zbog svoje bahatosti i divljaštva mogli završiti na groblju, vozač auta u zatvoru! a zbog čega? jer bahati motoristi misle da mogu divljati po cesti kako žele!?? mogu dok ne nalete na nekog ludog kao oni...

SA
SamoIstinaaa
12:40 11.06.2023.

Prvo bih rekao zeni neka snima , a onda bih ih lijepo s autom sve srusio s motora, pogotovo ako mi je obitelj ugrozena

DI
dino85
11:16 11.06.2023.

Događaj je istinit i stvarno de dogodio, samo što se jako teško boriti pravnom državom protiv takvih. Jer sud priznaje samo činjenice. Šanse da se kazne su nikakve.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije