Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SMIRIVANJE ILI ESKALACIJA
Povratak na članak

Hong Kong povukao zakon o izručenju

Upraviteljica grada, koja je nedavno priznala da bi “dala ostavku da ima izbora”, pristala je na ispunjavanje ključnog zahtjeva prosvjednika.

Komentari 4

Avatar nekakav
nekakav
10:04 05.09.2019.

privremeno rješenje. kad prođe obljetnica 70. godina partije, stiže val promjena, koje ovi glodavci neće zaustaviti. početkom nove kineske godine, znači za pola godine, stiže taj val, koji pred sobom neće stati dok ne počisti ove filozofe. ako netko ne zna, vrijeme je da sazna, da kinezi imaju najbolju opremu za prepoznavanje lica i identifikaciju. hong kong je prožet kamerama. sve se zabilježilo, i centrala užurbano radi na identifikaciji ovih papagaja. u roku od godine dana vjerujem da će svi upleteni u ove prosvjede osjetiti kako dugu ruku ima njihova zemlja, kina. sve dok te ne opale po džepu, ili ti negdje ne postave minu, misliš da si šerif. sve u svemu, očekivano. nikad kinez ne radi velike stvari najednom, ne reagira odmah na prvu, već ide duljim putem, gdje te dobije na svoju izdržljivost. inače, kome je zakon koji je sad povučen bio prijetnja? onome koji vrijedno radi, ili onome koji muti vodu?

VL
DU
Deleted user
08:12 06.09.2019.

Hongkong je duboko razočaran odlaskom velike Britanije. Od njih su sve naučili što danas znaju a to je puno. Oni bi htjeli VB nazad jer osjete da se crveni kineski obruč sve više steže. Kina bi dobro napravila kada bi Hong Kong vratila nazad Britaniji i time pokazala da je demokratska zemlja a narod bi bio zadovoljan

VL
Avatar TheJack
TheJack
13:42 05.09.2019.

Hongkong, ili kineska Hercegovina.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.