Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BALANSIRANJE

Homoseksualci moraju šutjeti u vojsci, ali napunili su Bijelu kuću

obama
AFP
27.10.2010.
u 16:42

Gay aktivisti ponosno ističu da ih je Obama već imenovao više od 150, a Clinton je u dva mandata postavio “samo” 140

Predsjednik Obama imenovao je više deklariranih homoseksualnih visokih državnih službenika nego bilo koji njegov prethodnik, piše Daily Mail. Gay aktivisti ponosno ističu da ih je Obama već imenovao više od 150, a Clinton je u dva mandata postavio “samo” 140.

Navodno je to radi promicanja različitosti, ali i protuteža krutom zakonu u vojsci, u kojoj se homoseksualci i dalje ne smiju glasno deklarirati.

Ključne riječi

Komentara 10

OB
-obrisani-
17:27 27.10.2010.

Sa istoka nam prete obrezani fanatički imbecili, a sa zapada trpači pozadinci koji kao i prvi ne biraju sredstva kako da natrte i ovo malo preostalog normalnog i izbezumljenog naroda koji od straha samo gleda ko miš iz crkvene rupee ko će prvi i kako će da mu ga zavuče !

MM
Mladen Miletić
17:27 27.10.2010.

Gay aktivisti ponosno ističu da ih je Obama već imenovao više od 150, a Clinton je u dva mandata postavio “samo” 140; na zapadu NIŠTA NOVOGA.. Neprijateli SAD-a su odavno ih skužili koji su. Nekima je sada jasnije da sese ratovi nevode uvjek samo zbog žena nego više zbog zarobljenih muškaraca ! Ili kad popijem 2 litre vinčeka krivo kužim demokraciju i demokratske ratove i obaranje Vladarica..

OB
-obrisani-
17:03 27.10.2010.

A da samo za njih izdvoje jednu saveznu državu i na zastavi zamjene jednu bijelu zvijezdicu ružićastom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije