Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rezolucija

Holy: Vađenje nafte ugrožava 1/4 prihoda

mirela holy
Foto: Anto Magzan/PIXSELL
18.05.2015.
u 00:15

Drago nam je što je Europska zelena stranka podržala naš prijedlog rezolucije koja se protivi projektu štetnom za gospodarske interese Republike Hrvatske, kazala je Holy

Rezolucija protiv istraživanja i eksploatacije nafte u Jadranu izglasana je jučer na 22. vijeću Europske zelene stranke održanom u Zagrebu. Ta je rezolucija prijedlog ORaH-a i talijanske stranke Federacija zelenih.

– Drago nam je što je Europska zelena stranka podržala naš prijedlog rezolucije koja se protivi projektu štetnom za gospodarske interese Republike Hrvatske. Zeleni Europe jasno su se složili da eksploatacija nafte ugrožava čak četvrtinu gospodarskih prihoda Hrvatske – poručila je Mirela Holy, predsjednica ORaH-a.

>> Mirela Holy otkrila agenciju koja nedostaje

Komentara 10

MA
matosh_
06:33 18.05.2015.

Orah Mirele Holly je projekt štetan za gospodarske interese Hrvatske.

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
08:34 18.05.2015.

Hm, joj Holy, tvoja ljepota i pamet boli. Zelenilo si riješila, aj sad malo o atomskoj fizici i rizičnom začeču marsijanaca u crnoj rupi iza Jupitera.

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
08:52 18.05.2015.

Osobu s ovakvim izgledom i navlačenjem blesavih nepočešljanih perika na glavu jednostavno ne mogu shvaćati ozbidljno. holy, sjedi jedan. Zašto mora iz mojih poreza ići na plaće ovakvim spodobama?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije