Naslovnica Vijesti Hrvatska

Holy: Vađenje nafte ugrožava 1/4 prihoda

Drago nam je što je Europska zelena stranka podržala naš prijedlog rezolucije koja se protivi projektu štetnom za gospodarske interese Republike Hrvatske, kazala je Holy
18. svibnja 2015. u 00:15 10 komentara 603 prikaza
mirela holy
Foto: Anto Magzan/PIXSELL

Rezolucija protiv istraživanja i eksploatacije nafte u Jadranu izglasana je jučer na 22. vijeću Europske zelene stranke održanom u Zagrebu. Ta je rezolucija prijedlog ORaH-a i talijanske stranke Federacija zelenih.

– Drago nam je što je Europska zelena stranka podržala naš prijedlog rezolucije koja se protivi projektu štetnom za gospodarske interese Republike Hrvatske. Zeleni Europe jasno su se složili da eksploatacija nafte ugrožava čak četvrtinu gospodarskih prihoda Hrvatske – poručila je Mirela Holy, predsjednica ORaH-a.

>> Mirela Holy otkrila agenciju koja nedostaje

f
OSOBNO ISKUSTVO
Kako mi je LUNA 2 spasila pripreme za vjenčanje najbolje prijateljice

A1 izdvaja za Vas

 • matosh_:

  Orah Mirele Holly je projekt štetan za gospodarske interese Hrvatske.

 • Avatar suludisumar
  suludisumar:

  Hm, joj Holy, tvoja ljepota i pamet boli. Zelenilo si riješila, aj sad malo o atomskoj fizici i rizičnom začeču marsijanaca u crnoj rupi iza Jupitera.

 • Avatar Artoo Detoo
  Artoo Detoo:

  Osobu s ovakvim izgledom i navlačenjem blesavih nepočešljanih perika na glavu jednostavno ne mogu shvaćati ozbidljno. holy, sjedi jedan. Zašto mora iz mojih poreza ići na plaće ovakvim spodobama?