Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ušteda od 9 milijuna kn
Povratak na članak

Holding odustao od luksuznih automobila, evo koliko će potrošiti za najam vozila

Holding više ne uvjetuje vozila poput BMW-a 5, Mercedesa E-klase ili Audija 6

Komentari 2

DU
Deleted user
22:31 17.09.2020.

Poslovna djelatnost se moze obavljati sa najjeftinijim dacijama. Za sve ostalo postoji tramvaj.

VL
SA
samoborka
11:35 18.09.2020.

Trebali bi svi dobiti otkaze samo zato što im je nabava automobila uopće pala na pamet! Na kraju krajeva, i najam je izrazito skup! Zašto bi svaka uredska šuša i buša u Holdingu, kao i u ostatku firmi, trebala imati vlastito osobno vozilo? Imaju javni gradski prijevoz i taxi! Za cijelu firmu su dovoljna dva tri zajednička osobna vozila koja se trebaju dobivati na korištenje po potrebi. Bahatost=balkanizam=zaostalost=propadanje=iseljavanje korisne radne snage=ovo što imamo

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.