Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sabor
Povratak na članak

Hodžić zastupnike koji su govorili o trećem entitetu u BiH optužio za crtanje granica

HDZ-ov Gordan Jandroković je Hodžiću rekao da nitko u Saboru ne bi dovodio u pitanje teritorijalni integritet i suverenitet BiH" te ga pitao smetaju li mu pozivi na ukidanje kantona i nejednakopravnost hrvatskog naroda u BiH.

Komentari 10

BE
berava
18:34 21.02.2014.

Bez treceg entiteta nece nikada biti mira u BiH.Mislim da ce Hrvati u BiH uskoro dobiti svoj entitet,a onda cemo vidjeti koji entitet u BiH je najnesposobniji i zasto Muslicima toliko smeta da Hrvati konacno i zasluzno dobiju svoj entitet.Muslici se slepaju na racun Hrvata BiH vec godinama i doslo je vrijeme da se to prekine.Amen.

VL
VE
verakruz
19:21 21.02.2014.

Ovaj Hodžić ovako pokazuje zahvalnost što mu je RH omogućila da uđe u Hrvatski Sabor?! On je još podmukliji od Pupovca, i pogledajte on nema ni stida ni srama protiv čitavog Sabora niti protiv čitavog Hrvatskog naroda!!! Takvi su muslimani-bošnjaci.i. Prijetvorni, podmukli, bezobrazni, bahati i lažljivi. Hodžiću, marš kući!

VL
XA
xaron
18:06 21.02.2014.

Nedjad je zastupnik bosanske nacionalne manjine u Hrvatskom Saboru a zastupa interese muslimana u Bosni protivno interesima Hrvata u Bosni. Ima li itko u Saboru da mu kaže čiji je on ustvari zastupnik. Bosanska posla.

VL
Avatar tajar
tajar
18:08 21.02.2014.

Gospodine Hadžiću, danas je svima jasno da je Daytonski sporazum bio nametnut na štetu Hrvata koji žive u BiH, dozvolite da se u Saboru o tome konačno progovori!

VL
CO
cololonijaK
20:48 21.02.2014.

Ja sam za 3-i entitet,jer ovako vise nije za izdrzati. Problem je u tome sto mi u Hrvatskoj nemamo vladu tj. prave ljude koji bi pokrenuli ovo pitanje ,a ovo je samo realnost i Bosni bi zivot bio bolji ii svi bi bili zadovoljni.Jer nemoge shvatiti da nemam sjoj jezik i svoje skole,fakultete.Ovi ljudi znam nezahvalni su Hrvatskoj sto se nije dogodila druga Srebrenica ( Bihac) eto ovo puno govore o njihovom karakteru , a inemaju ga.

VL
BK
B Kosa
21:21 21.02.2014.

americki presjednik Bus stariji je dobio 3 pisma od kralja saudiske arabije i on se zauzeo za bosanske muslimane polije toga. Ako nemogu Hrvati dobiti svoj entitet neka onda Hodic ukine republiku srpsku i bosnjacku federaciju, znaci Srbi i Bosnjaci mogu imati svoje Hrvati nemogu jeli Hodic takvu pravdu zastupa.

VL
Avatar guten_tag
guten_tag
20:45 21.02.2014.

Rješenje za podvalu zvanu sejdić-finci je da se ta dva "ugrožena" prihvate krampa i lopate i zarade plaću. Puna Bosna rudnika a oni bi lagodan život na tuđi račun, bez rada pa tuže BiH da im to osigura. Hrvati BiH su žrtve međunarodnih plaćenika i muslimanskih ekstremista koji lažiranjem izbora otimaju hrvatska prava. Sve je počelo pljačkom hercegovačke banke i podrška iz Hrvatske od strane jugo komunističke pete kolone stvaranju unitarne muslimanske federacije, kao jedno nacionalne islamske državice u Europi, jer RS je nagrada Srbima i nju nitko ne dovodi u pitanje. Time bi se ostvarila konfederacija između RS i Bošnjačko muslimanske države stvorne od federacije. Hrvati su žrtve a oni raspravljaju o ovoj podmukloj i kukavičkoj podvali zvanoj sejdić-finci. Hrvati su najveće žrtve rata, je su bili izloženi veliko srpskoj agresiji, zločinu islamističkih ekstremista i arapskih terorista koje je Alija Izetbegović doveo da ratuju na strani muslimanskih milicija koje su oni lažno predstavljali kao Armija BiH. Hrvatsko pitanje je ključ opstanka BiH sve ostalo je krizna situacija s nesagledivim posljedicama.

VL
HA
hajduk1966
20:33 21.02.2014.

I bas se bune oni koji su u Hrvatskoj u manjem broju negoli Hrvati u Bosni a zastupljeni su bolje negoli Hrvati u bosni,nadam se da je to misljenje jednog zastupnika koji ne zna ni sam zasto je u saboru

VL
Avatar Becarina
Becarina
20:45 21.02.2014.

Fino je da su izbori pa i kokosinjac imamo na svojoj strani .

VL
AM
alberta.mutti.5
18:31 21.02.2014.

U svezi izjave umjetnice Jasmile Zbanic ocekivao sam da ce joj velika vecina politicara u Hrvatskoj iskazati zahvalnost jer je na najbolji nacin dala dijagnosu za gosp. Milanovica. Dijagnoza je veoma vazna stvar za daljnje djelovanje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.